Tenisz

Isner meccsén beragadt az odds, csapjunk le erre a kincsre!

  • Cesc18
megosztom

Újabb szervacsata kinézőben John Isner ütközetén, az 1. kiemelt amerikai ezúttal Tennys Sandgrennel méri össze tudását.

Tegnap nehéz rajtot jósoltunk a Stockholmban első kiemeltként pályára lépő John Isnernek, és igazunk is lett, hiszen a hórihorgas amerikai 2 óra 27 perc játék után 7-6, 6-7, 7-6 arányban tudta csak lebirkózni a szintén amerikai Bradley Klahnt. Isnerre a negyeddöntőben egy újabb honfitárs elleni ütközet vár, ezúttal a világranglistán 62. helyen álló Tennys Sandgren a kihívó. 

Isner adgatásával nehéz lesz mit kezdeni Stockholmban. - Fotó: ATP

Isnernek még minden esélye megvan arra, hogy kvalifikálja magát az év végi londoni világbajnokságra, így egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan szerepel a svéd fővárosban. Ez egy jó dobbantó számára a jövő heti bécsi és az utána következő párizsi versenyekre, ahol majd jóval több pont kasszírozható be. 

"Big John" nyitómeccsén természetesen az adogatását kell kiemelnünk. Az eredményből már sejthető, hogy fogadóként nem sok esélye volt honfitársának.

Isner 74%-ban beütötte a brutális első szerváit, ezek mögött pedig 84%-ban megnyerte a pontot. Összesen 31 ászt szórt és nemhogy bréket, de még bréklabdát sem engedett. 

Sok sansza Isnernek sem volt a brékre, ugyan ő kétszer is egy labdára volt, de Klahn mindkettőt hárította. Ez nagyjából körvonalazza, hogy mire számíthatunk Sandgren ellen, aki az első szervái után szintén borzasztóan hatékony: az első meccsén 90%-ban, a második meccsén 93%-ban nyerte meg a pontokat, ha beütötte az első adogatását. 

Kinézőben tehát egy újabb szervacsata, így fogadás szempontjából az over irányába érdemes kacsingatni, igaz, a bukmékerek jó része észnél van és 24.5-nél vagy 25.5-nél húzta meg a line-t. Valamiért azonban a   -nél beragadt a line és 23.5-ön tanyázik, amelynél az over 1.83-as oddson pakolható. Csak összehasonlításképp, ugyanerre a   -nél 1.69-es oddsot adnak, míg a   -nél - ami szinte kivétel nélkül mindig a legjobb oddsot adja - 1.72-ért pakolható.  

Szintén tetszetős a bet365-ön, hogy 1.57-es oddsot adnak arra, hogy lesz tie-break a mérkőzésen. Erre az opcióra például az    csak 1.41-et ad.  

John Isner-Tennys Sandgren
hatharom.com
Tie-break a mérkőzésen - Igen
1.57 @    
Fogadási határidő: péntek, 20:00
bet365

 

megosztom