Tenisz

Speciális fogadással támadunk a két amerikai ütközetén

  • Cesc18
megosztom

Bradley Klahn megnehezítheti John Isner dolgát a stockholmi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

Egészen csütörtökig kell annak várnia, aki Stockholmban a legmagasabban rangsorolt John Isnert látni akarja, ugyanis a második kiemelt Fabio Fogninivel karöltve erőnyerőként csak a legjobb 16 között mutatkoznak be. Az amerikai várhatja motiváltabban ezt a tornát, hiszen még minden esélye megvan arra, hogy kvalifikálja magát az év végi londoni világbajnokságra.

New York után Stockholmban is megmérkőzik egymással Klahn és Isner. - Fotó: ATP

Isner ennek megfelelően alaposan rá is pihent az európai hajrára, miután a komplett ázsiai szezont kihagyta. Bár friss apukaként elképzelhető, hogy élete egyik legnehezebb időszakán van túl, mindenesetre most már muszáj ütőt ragadnia, ha repjegyet szeretne az angol fővárosba. Ugyan jövő héten és utána Párizsban is jóval több pontot osztanak ki, ám egyelőre nincs vb-indulást érő helyen, így fontos, hogy már Stockholmban elkezdje a pontgyűjtést. 

A 33 éves amerikai egyébként pályafutása legjobb szezonját futja, hiszen még az év elején Miamiban első Masters-címét könyvelhette el, majd Wimbledonban első Grand Slam-elődöntőjét játszhatta, a US Openen pedig 2011 után jutott el újra a negyeddöntőig. Ezt szeretné megkoronázni egy londoni szerepléssel, ahova korábban még soha nem sikerült kvalifikálnia magát. 

Stockholmban honfitársa, Bradley Klahn lesz az első ellenfele, akivel igen jól ismerik egymást, hiszen augusztusban New Yorkban már megmérkőztek. Akkor "Big John" a kiélezett első szett után 6-3, 6-4-gyel húzta be a meccset. 

Ahogyan a Nagy Almában, úgy most is Isner számít a favoritnak, ám ez némileg más meccsnek ígérkezik. Egyrészről Isnernél előjöhet egy kis meccshiány, hiszen szűk egy hónapja nem játszott, akkor is csak a Laver Cup-on, míg ATP-tornán legutóbb a US Openen láthattuk. Klahn ezzel szemben magához képest jól játszott az utóbbi időben és már Stockholmban is benne van egy győzelem a lábában. Másrészről pontosan azt sem tudhatjuk, hogy Isner friss apukaként mennyire tudta élesíteni a formáját az európai tornákra. 

Véleményünk szerint nem lesz ez egy egyszerű meccs az első kiemelt amerikainak. Jó tipp lehet a 23.5 játék felett 1.96-os oddsért vagy a 2.5 szett felett 3.00-as oddsért, ám mi most a   kínálatából egy speciálisabb fogadásra adjuk a fejünket.

Mégpedig azt mondjuk, hogy Klahn legalább 12 játékot nyer majd, amivel a tétünk 1.81-szeresét nyerhetjük vissza. 
John Isner-Bradley Klahn
hatharom.com
Játékos megnyert játékainak száma - Klahn 11.5 felett
1.81 @    
Fogadási határidő: -
megosztom