Real Madrid

Pérez már felvette a kapcsolatot Lopetegui utódjával

  • varin
megosztom

Döntő fontosságú tíz nap vár Lopeteguire, az utód pedig már kész lecsapni a Real Madrid trénerének helyére.

Fotó: Archív

Negyedik hely a bajnokságban, BL-kudarc Moszkvában, négy veretlenül megvívott mérkőzés és egy jó adag kilátástalan, unalmas futball vezetett oda, hogy a Real Madridnál komolyan elgondolkodjanak Julen Lopetegui menesztésén. Ugyan a Blancóknak most két könnyedén nyerhető találkozó következik hazai pályán, mint arról korábban beszámoltunk, a nemsokára esedékes El Clásico könnyen lehet, hogy Lopetegui mester madridi kalandjának végét is jelenti majd. Márpedig olasz lapértesülések szerint Florentin Pérez, a Real Madrid elnöke már fel is vette a kapcsolatot a leendő utóddal.

A Sportitaliára és a Corriere dello Sportra hivatkozva írja az angol Metro, hogy Pérez már nyáron is szerette volna szerződtetni Antonio Contét, ám ekkor még a Chelsea-vel kapcsolatos pénzügyi viták miatt az olasz tréner nemet mondott a hívásra. Most azonban a korábbi Juve-sikeredző ismét munkára éhezik, márpedig a Real Madrid hívására nehéz nemet mondani. A források szerint a felek hétfőn már találkoztak is a madridi bázison egy korai egyeztetés végett.

Hogy mikor is lenne időszerű a váltás, azt nehéz megmondani, de lehetséges, hogy az eredményektől függetlenül ez csak a novemberi válogatott szünet idején, vagyis a hónap közepén lesz esedékes.

A madridi csapat a viszontagságokkal teli hetek után minden sorozatban igen masszív underdognak számít. Hogy mást ne mondjunk, a Bajnokok Ligájában hat (!) csapatot is esélyesebbnek tartanak, mint az elmúlt három szezon győztesét, míg Spanyolországban közel négyszeres a Madrid szorzója úgy, hogy alig előzik meg a városi rivális Atléticót.

Jövő hétvégén tehát érkezik az El Clásico, ahol Lopetegui igen sokat tehetne a széke megmentéséért, ám a    által kínált 4.50-es szorzó nem véletlen Bale-ékre, jelenlegi formájában ugyanis ez a Real tényleg masszív underdog még a szintén nem túl kiegyensúlyozott Barcelona ellen is.

[2844544] 2018-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx;
Metro
megosztom