Bundesliga

Mitől jobb Dárdai Palkó, mint Sallai Roland?

  • ivan
megosztom

Vasárnap Hertha - Freiburg meccset rendeznek a Bundesligában, a gólszerzős piacokon pedig akadnak furcsa dolgok.

"Magyar rangadót" rendeznek vasárnap a német Bundesligában, azaz a Dárdai Pál irányította Hertha BSC a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburgot látja vendégül.

A berliniek jelenleg az 5. helyen állnak a tabellán és egyelőre a szezon egyik kellemes meglepetését szolgáltatják, míg a Freiburg a 11. pozícióban tanyázik.

Sallai a Hertha ellen is élvezheti edzője bizalmát

A bukmékereknél Dárdaiék számítanak favoritnak, a legtöbb helyen 1.90 körül lehet fogadásokat kötni a hazaira, míg az X2 kettes szorzó körül mozog. Ebben mondjuk sok meglepetés nincs, hiszen a Hertha 3/3-mal áll hazai pályán ebben az idényben, a 7-2-es gólkülönbség, a Bayern München és a Mönchengladbach legyőzése pedig tiszteletet parancsoló.

Hogy mi lesz a mérkőzésen az majd vasárnap kiderül, mindenesetre

a gólszerzős piacokon megakadt a szemünk egy érdekességen, mégpedig, hogy Dárdai Palkóra jóval kisebb az odds, mint Sallai Rolandra.

Ez elsősorban amiatt érdekes, mert a kisebb Dárdai azért még közel sem számíthat rendszeresen játéklehetőségre az apjától, bár kétségtelen, hogy ott kopogtat a kezdőcsapat ajtaján. A mostani szezonban kétszer került pályára és 66 perc játék jutott neki, teljesítménye kapcsán többnyire elismerően számoltak a lapok.

Sallai ugyanakkor Christian Streich vezetőedző kifejezett kérésére érkezett a Freiburghoz és a 21 éves támadó az elmúlt négy fordulóban kezdőként kapott szerepet, összesen pedig 311 percet töltött a pályán. Sallai már a tűzkeresztséges is átesett, hiszen van már gólja a Bundesligában, így egyelőre kiválóan alakul a németországi kalandja.

bet365

A bukmékereknél azonban egyelőre még harcolt ki magának tiszteletet, hiszen továbbra is 7-8 közötti szorzón kínálják a góljait. Ismeretlen magyarként ezt csakis további gólokkal tudja majd elérni, mindenesetre elnézve az lenti táblázatot furcsák ezek az oddspárok.

Játékos statisztika
  Bundesliga-meccs* Játékperc Gólok száma Gólszerzős odds
Sallai Roland 4 311 1 bet365@7.50
Dárdai Palkó 2 66 0 bet365@4.50
*2018/19-es szezonban
268479

 

megosztom