Olasz foci

Nem tiszteltek Rómában - Nainggolan

  • varin
megosztom

Állítása szerint a Juventus öt éven keresztül ostromolta őt, mégis az Intert választotta.

Fotó: Gianluca di Marzio

Két kiváló formában lévő csapat várja a hétvégi Derby della Madonninát, amely az Inter és a Milan parádés heteinek köszönhetően különösen pikánsnak érkezik. Az Inter hat győzelemből, míg a Milan kilenc veretlen találkozót követően érkezik a városi derbire, a várhatóan izgalmas mérkőzésről (és még saját karrierjének alakulásáról is) pedig Radja Nainggolant kérdezte a La Gazzetta dello Sport.

"Megtisztelő, hogy részt vehetek egy ekkora derbin és nagyon várom, hiszen ez lesz az első milánói városi rangadóm. A zsinórban megnyert hat mérkőzés nagy önbizalmat ad nekünk és tudjuk, hogy jó úton haladunk, de még bizonyítanunk kell. Kellenek a futballban az olyan izzadtságszagú, nehéz győzelmek is, mint a SPAL ellen, de néha azért jó lenne magabiztosan kiütni az ellenfelet.

Hogy jobb csapatunk van-e, mint a Milannak? Nagyon jó játékosok alkotják mindkét gárdát, úgy hiszem, nagyon megizzasztanak majd minket hétvégén. De azért ha választanom kéne a két gólvágó, Icardi és Higuaín között, én Mauróra voksolnék" - nyilatkozta a belga középpályás, aki ezt követően kitért a saját karrierjének alakulására is.

"28-29 évesen lett volna lehetőségem Angliába szerződni, de nem akartam belecsöppenni hirtelen egy más kultúrába, márpedig nekem nagyon fontosak az életkörülmények is. Ami a római éveket illeti, hiszem, hogy nagy részt nem én voltam a hibás a dolgok alakulásában. Hibáztam az új évi videó kapcsán, de ezt követően nem kezeltek engem jól, nem voltak velem korrektek" - utal Nainggolan az alábbi videóra, amely után kegyvesztetté vált a Farkasoknál.

"Nagyon sok van még a bajnokságból, de hihetetlen erős csapata van a Juventusnak. A nyomás rajtuk kell legyen, nem a többi csapaton és tudniuk kell, készen állunk kihasználni a hibáikat. Hogy miért nem kedvelem őket? A Juve-fanok szerint azért, mert soha nem akartak igazán engem, de az igazat megvallva, zsinórban öt szezonon át szerettek volna szerződtetni, de én mindig nemet mondtam" - árulta el a belga középpályás.


Vasárnap este tehát az Inter pályaválasztásával találkoznak a felek a San Siróban, márpedig ilyen körülmények között az Inter igencsak dominálni tudta az elmúlt években a párharcot. A kék-feketék sikerére most 2.30-as, míg a Rossonerik győzelmére 3.10-es szorzóval fogadhatunk a    -ön.

[2846926] 2018-10-21 20:30:00 Inter - AC Milanx;
megosztom