Nemzetek Ligája

Megtriplázhatjuk a pénzünket a megállíthatatlan franciákkal

megosztom

Francia-spanyol-belga befutóra lehet számítani a Nemzetek Ligájában a fogadóirodák szerint. Meglepetés kizárva?

Az A divízióban három forduló telt el az először megrendezésre kerülő Nemzetek Ligája-sorozatból, Lengyelország és Izland pedig már biztosan kiesett a B divízióba. A topcsapatok közül Németországnak és a vb-döntős Horvátországnak szintén erősen rezeg a léc, míg a franciák, a portugálok, a belgák és a spanyolok meggyőző teljesítményt nyújtanak ebben az új ligában.

Griezmann egy duplával szomorította meg a németeket / UEFA facebook

A világbajnoki címvédő Franciaország kedden este Németországot is legyőzte, így Didier Deschamps együttese hét ponttal vezeti a 1-es csoportot. A franciákon nem igazán tudnak fogást találni az ellenfelek, az elképesztően bő és erős keret minden erényét kihasználják, nem csoda,ha  jelenleg legyőzhetetlennek tűnnek. Utoljára márciusban egy ellazázott barátságos meccsen kaptak ki Kolumbiától (a gallok már 2-0-ra is vezettek, végül 3-2 lett a dél-amerikaiaknak), azóta viszont 15 meccsen is veretlenek maradtak.

A fogadóirodáknál ennek megfelelően Franciaország számít a Nemzetek Ligája legnagyobb favoritjának, Griezmannék végső sikere 3.50-szeres pénzt fizet a bet365-nél.

A második helyen Spanyolországot találjuk, amely ugyan Anglia ellen több, mint 5000 nap után veszített el hazai tétmeccset, összességében Luis Enrique irányítása alatt jól teljesít.

A Nemzetek Ligájában még 100 százalékos Európa-bajnoki címvédő Portugália csak a negyedik a sorban, ami egyben kereken 7-szeres haszonnal is kecsegtet. Ne feledjük, hogy a luzitánok Cristiano Ronaldo nélkül szerepelnek, tehát ha tavasszal CR7 visszatér a válogatottba, még inkább érdemes lesz majd velük számolni.

A belgák nagyon vágynak már egy komolyabb trófeára, talán a Nemzetek Ligája az ő terepük lesz. Egyelőre két meccs után 6 ponttal állnak, de Izland és Svájc mellett ez a csoport számukra kötelező is.

A Nemzetek Ligája egyenes kieséses szakasza 2019 júniusában kerül megrendezésre, a négy A divíziós csoportelső részvételével. Június 5-6-án az elődöntőket, június 9-én a döntőt és a bronzmeccset rendezik. A sorsolást decemberben Dublinban tartják majd.

Szerinted érdemes most befektetni valamelyik csapat sikerébe?

 

 

 

 

Ki nyeri a Nemzetek Ligáját? 2018/19    
Franciaország 3.50
Spanyolország 4.00
Belgium 4.50
Portugália 7.00
Anglia 11.00
Hollandia 34.00
Olaszország 41.00
Svájc 41.00
Horvátország 67.00
megosztom