Tippjáték

Így kell két ötvenessel behúzni egy kézműves sörcsomagot és egy válogatott sálat

megosztom

Nemzetek Ligája-promóciónk ugyan kisebbet szólt, de így is van miről számot vetni. A magyar 3:3-mat is eltalálták!

Az utóbbi napokban remek párharcokkal örvendeztetett meg minket a Nemzetek Ligája - az UEFA legújabb kiírásában tényleg nem babra megy a játék és ez a meccseken is tükröződött.

A szalagcímeket többek közt a Les Bleus németek elleni fordítása, Gibraltár történelmi, zsinórban két behúzott tétmeccse és Ukrajna A-divízióba jutása vitte, de bizonyos szempontból szenzációszámba ment a magyar nemzeti tizenegy Észtországban játszott 3-3-a is.

A szerkesztőségben egyöntetűen úgy vélekedtünk, hogy ezt a sorozatot se hagyjuk ki a jóból, így az ’októberi promóeső’ részeként az alábbi játékot találtuk ki rá.

Olvasóink dolga annyi volt, hogy a    -ön megjátszott - lehetőleg minél nagyobb szorzójú - nyertes szelvényeiket feltöltsék a TipPicsbe és a legmagasabb oddsú tippsorok tulajdonosai nyereményben részesülhettek.

A versenyt sokáig ’Baseballfan’ vezette, ám az utolsó pillanatban jött ’kismatya’ és ha már jött, győzött is, ráadásul egyből duplázni is tudott. (A szelvényeket a cikk alján találod) 

A hatharom.com-os user remekül használta ki, hogy nem a feltett tét mértéke, hanem az odds határozza meg a győztes kilétét, így ötven forintos alaptéttel megbombázott, egytől egyig szögletszámra adott tippekkel szállt harcba.

Játékunk abszolút győztese, ’kismatya’ egy 16.8 és egy 15.1-es oddsszal bíró nyertes szelvénnyel besöpörte a BigFoot Sörfőzde sörcsomagját és a magyar válogatott szurkolói sálat is, amelyhez ezúton is gratulálunk!

Nem mehetünk el szó nélkül ’jojana’ nevű olvasónk szelója mellett sem. A sportfogadó parádés módon helyes tippelte meg az Észtország-Magyarország találkozó végeredményét! Mivel a tippet hazánk bukijánál adta fel, így sajnos a tippjátékban nem kvalifikál, de a 105-szörös odds megcsípése által egy kalapemelés azért mindenképpen jár neki.

Bár a hónap felén már túl vagyunk, de maradt még muníció bőven az 'októberi promóesőben'! Figyeljétek nap mint nap a Hathármat, hiszen hamarosan újabb izgalmas Tippjátékokkal készülünk nektek az.

Ti milyen tippjátékot játszanátok szívesen a Hathármon?

 

'kismatya' ezzel a szelvénnyel húzta be a hűsítő söröket.

Ezzel a tippsorral a második helyet kaparintotta meg, tehát övé lett a magyar sál is.

 

megosztom