Nemzetek Ligája

A macedón kapus vagy bundázott vagy nagyon béna - videó

  • ivan

Furcsa gólokkal tömte ki Örményország Macedóniát a Nemzetek Ligája kedd esti mérkőzésén.

árom nappal azután, hogy Jerevánban 1-0-ra kikapott Gibraltártól, kedden este Örményország 4-0-ra lemosta a pályáról Macedónia csapatát. A macedónoknak valószínűleg még ez is belefért, hiszen így is 9 ponttal vezetik a csoportjukat, az örmények és az újabb győzelmet arató Gibraltár előtt.

A kedd esti Örményország - Macedónia mérkőzés főszereplője nem az arsenalos Henrih Mhitarjan volt - bár gólt azért szerzett - hanem a macedón kapuban álló Stole Dimitrievski. A Rayo Vallecano második számú hálóőre lehet valami rosszat reggelizett a meccs napján, ugyanis egészen botrányosan gyenge produkcióval tisztelte meg a nemzeti csapatát. Hogy a homályos látása miatt nyúlt-e mellé négyszer a labdának vagy netán valami egészen más dolog van a dolog mögött, azt döntse el mindenki maga.

 

  • Az első gól a 12. percben született, emberünk egy távoli lövést védett be egészen tanári módon:
  • A következő találatig a 67. percig kellett várni, ekkor Dimitrievski látványosan nem értette meg magát védőjével, így a pocsék kapuskidobás után sakk-mattra játszották az örmények az akciót:

 

  • A harmadik hazai gól egy szabadrúgásból született, a képsorok alapján bőven hárítható lövés volt:
  • Végül pedig jött Mhitarjan , aki szintén szabadból, szintén laposan eleresztett lövéssel állította be a végeredmény. Dimitrievski úgy ugrott a labdára, mint macska az egérre, de itt elég lett volna egy tisztes eldőlés is a hárításhoz. Na, majd legközelebb. 

Négy forduló után Macedónia vezeti a D divízió 4-es csoportját az egyaránt hatpontos Örményország és Gibraltár előtt.

255953