Sportfogadás

12 nyomós ok, hogy miért a Logibetet válaszd, ha profiktól vennél tippet!

megosztom

Rengeteg előnye van a Logibetnek a vetélytársakkal szemben, amelyek megkönnyíthetik döntésedet.

Nemrég számoltunk be arról, hogy mi is a véleménye egy visszatérő felhasználónak a Logibetről. Jeckeld akkor úgy vélekedett, megérte bíznia partneroldalunkban, mert nem csak hatalmas pluszban van, de a tétegységén is növelni tudott. Ha eddig hezitáltál, hogy megéri-e előfizetni a Logibetre, most hoztunk 12 érvet amellett, hogy ez egy igazán jó befektetés!

 

 • Az ár

19 euró a havi díjas előfizetés ára, ami gyakorlatilag a piacon egyedülállóan alacsony. Ezért az összegért egy hónapig minden tippmester minden tippjét megkaphatod, ami jelen pillanatban három master és hét senior tipstert jelent. Ráadásul ha három vagy hat hónapra fizetsz elő, az ár még kedvezőbb, így megéri egyszerre hosszabb távra befizetni.

 

 • Igazi statisztikák

Minden tippmester minden egyes tippje valid és hitelesített. Amelyik tippmester csalni próbál a számaival, azonnal kizárásra kerül, így biztosítva, hogy a felhasználók valós számokat lássanak. 

A Logibet négy legjobb tippmesterének számai
Tippmester Tippek száma Profit Mióta tippel a Logibeten?
varin 14492 +2041.78 2014. szeptember
Tomihmv 2606 +551.94 2013. január
Tippergreta 4010 +743.41 2016. március
mr.blonde 1249 +263.86 2013. január

 

 • Nincsenek csalások, kitiltások, moderálás

A Logibet a negatív véleményt is elfogadja, nem töröl semmilyen kommentet, nem zár ki senkit sem. Nincsenek bérkommentelők, sem pedig olyanok, akik kamu statisztikákkal próbálnának mást meggyőzni a szolgáltatás minőségéről. Aki találkozott már a Facebookon tippadó oldalakkal, ezeket a moderálásokat nagyon jól ismeri.

 

 • E-mailes feliratkozás

A vásárló dönti el, hogy melyik tippmester milyen sportágára iratkozik fel, és a tippekről, valamint azok eredményeiről e-mailben kap értesítést.

 

 • A tippmesterek érdeke a vásárlók kiszolgálása

Az új kifizetési struktúra okán a tippmesterek az őket követő felhasználók után kapnak pénzt. Röviden ez annyit tesz: ha a tippmester nem szolgálja ki magas minőségben a vásárlót, akkor kevesebb pénzt kap.

 

 • Részletes statisztika a tippmesterekről

Mivel lehetőség van csak bizonyos sportokra feliratkozni, fontos, hogy tudjuk, mit várhatunk adott tippmestertől a sportágban. A tipsterek profiloldalán részletes adatokat olvashatsz a tippmesterekről, akár a sportágakra, akár a tipperősségre vonatkozóan.

 

A Logibet négy legjobb tippmestere szeptemberben és októberben összesen +288.91 egységet nyert, ami 2000 forintos egységenkénti tét mellett 578 ezer forint tiszta profitot jelentett.

 

 • Egyedi Logibet-index

A tippmestereket a Logibet egy saját fejlesztésű, máshol nem megtalálható számmal értékeli és sorolja be a ranglistán. A profitabilitás mellett számításba veszi az adott tippmester stabilitását és tapasztalatát is, komplex képet adva a felhasználóknak a tipster tulajdonságairól.

 

 • Két iroda, megjátszható tippek

A Logibet kiemelten törekszik arra, hogy csak megjátszható tippek és megjátszható oddsok legyenek az oldalán, ezért mindössze két bukméker, a     és a     kínálatából választhatnak a tippmesterek. Ezzel biztosítja partneroldalunk, hogy a tippmesterek és a vásárlók statisztikái a lehető legközelebb legyenek egymáshoz.

 

 • Csak már bizonyított, rutinos tippmesterek

A Logibet legjobb tippmesterei hosszú évek óta tevékenykednek a rendszerben és hosszútávon nyerő játékosok. 

 

 

 • Kommentelési lehetőségek, kérdések

A Logibet tippmesterei a jövőben értesítést kapnak, ha kérdés érkezik hozzájuk, így akár egy párbeszéd is kialakulhat a tippmester és a vásárló között, aminek célja az előfizető legmagasabb szintű kiszolgálása.

 

 • Folyamatos fejlesztések, érkező "szuper tippmester"

Néhány héten belül egy fantasztikus új fejlesztés készül el, amely garantálja majd, hogy az előfizetők csak a legjobb tippmesterek legjobb tippjeit kapják meg. Visszatér ráadásul a profitgarancia is, amely biztosítja, hogy ha a játékos nem nyer a tippekkel, akkor az előfizetés nem is került egy forintjába sem.

 

 • Mindez máshol nincs meg

Az interneten számtalan átverő, másokat megkárosító oldalt találhatunk, amelyekre a fenti állítások töredéke sem igaz. A kevés korrekt piaci szereplő között a Logibet egy igen baráti áron nyújt lehetőséget arra, hogy rutinos, nyerő tippmesterektől vehess tippeket.

Csatlakozz, ha nem akarsz lemaradni a kaszálásról! - kattints a képre!

megosztom