Nemzetközi foci

Neymarék akár ki is üthetik az argentinokat

megosztom

Amíg a brazilok közel a legjobbjaikkal lépnek pályára, addig az argentinoknál temérdek hiányzó lesz.

Neymarék akár ki is üthetik az argentinokat. - Fotó: Twitter

Felkészülési mérkőzés keretén belül Brazília és Argentína csap össze egymással. A felek ezúttal semleges pályán, nevezetesen Szaúd-Arábiában, Jeddah városában játszanak, azonban még így is óriási presztízzsel bír a találkozó.

1x2     
Brazília Döntetlen Argentínia
1.66 3.80 6.00

A braziloknak fontos a mérkőzés, hiszen Marcelo, Thiago Silva, Willian, Fernandinho és Douglas Costa hiányzik majd, de mégis olyan játékosok találhatók a keretben, mint Alisson, Ederson, Danilo, Miranda, Alex Sandro, Marquinhos, Filipe Luis, Casemiro, Couthino, Gabriel Jesus, Firmino, Lucas Moura vagy Neymar. Mindez tehát előrevetíti, hogy komolyan veszik a találkozót, hiába beszélünk csak felkészülési találkozóról.

Az argentinoknál már más a leányzó fekvése, mivel a nagyobb sztárok közül Marcos Rojo, Ángel Di María, Éver Banega, Enzo Pérez, Gonazlo Higauin, Sergio Aügero és Lionel Messi sincs ott a keretben. Ezen játékosok hiánya pedig komoly fejfájást okozhat a nem rég kinevezett Lionel Scaloni szövetségi kapitánynak, még akkor is, ha például Mauro Icardi vagy Paulo Dybala ott lesz a szaúdi meccsen.

bet365

"Akik szeretik a jó focit, azoknak Messi hiánya rossz lesz, de nekünk ez csak jó" - mondta Neymar a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. "A kulcsjátékosok hiányában sem becsüljük le az argentinokat, akik így is minőségi csapatot alkotnak. Ott van például nekik Dybala, akinek a játékát személy szerint nagyon kedvelem, őt mindenképp ki kell kapcsolnunk. Kemény meccs lesz, a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, hogy nyerjünk, ugyanakkor szerintem nincs igazi favoritja a mérkőzésnek" - udvariaskodott a PSG sztárja.

Szerintünk viszont van, méghozzá Brazília, amely válogatott az argentin hiányzók tükrében egyértelműen a meccs esélyese. Ez a bukmékerek szerint is így van, így nem csoda, hogy a Seleaco sikerében nincs komoly érték. A jelen körülményeket figyelembe véve, akár több gólos sikert is arathatnak a brazilok, azonban a hendikep határok is jól vannak belőve. Így inkább a góljaikra megyünk rá, hiszen, ha legalább kétszer betalálnak Neymarék - amire igen jó esély mutatkozik -, azzal szép kis oddsot és pénzt akaszthatunk le.

  • Tipp: Brazília góljainak száma 1,5 felett @ 1.83  
[2888304] 2018-10-16 19:45:00 Brazília - Argentínax;
megosztom