Nemzetek Ligája

Nagyon régen kínáltak ilyen kis szorzót a németek ellen

  • ivan
megosztom

Kedden este az utolsó két vb győztese feszül egymásnak a Nemzetek Ligájában. A németeknek nem sok esélyük lesz.

Fotó: SkySport.co.uk

Abszolút csúcsrangadóval zárul a Nemzetek Ligája harmadik szakasza, hiszen a Stade de France-ban Franciaország és Németország méri össze erejét. Az előjelek alapján egyértelműen a galloknak áll a zászló, hiszen a Nationaelf meglepő pofonba szaladt bele a hétvégén és 3-0-s zakóval tért haza Hollandiából. A német sajtó és közvélemény az újabb kudarc után ismét nekiesett Joachim Löw szövetségi kapitánynak, aki a balul sikerült vb után sem igazán tudja felrázni a társaságot. A franciák hétvégén Izland ellen játszottak barátságos meccset és bár a 86. minutumban még 0-2-s hátrányban voltak, végül Kylian Mbappé vezérletével ikszre hozták a meccset.

Németország#ger-germany#5

Az 1-es csoport állása két forduló után úgy néz ki, hogy a franciáknak 4, a hollandoknak 3, a németeknek 1 pontjuk van, vagyis amennyiben Németország nem szerez pontot, akkor a csoportgyőzelem el is úszott.

Az oddsok alapján erre komoly esély van, hiszen Franciaország győzelmét jelenleg 1.70-es szorzón mérik, ilyen alacsony értékért pedig nagyon-nagyon régen lehetett veretni a németeket.

[2710679] 2018-10-16 20:45:00 Franciaország - Németországx

Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, a franciáknál visszatérhetnek az Izland ellen pihenőt kapó sztárok, így Kanté, Matuidi vagy Mbappé is ott lehet az első perctől a pályán. A németeknél Boateng a gyenge holland meccse miatt padon találhatja magát, a helyére Süle kerülhet, míg a támadósorba Leroy Sané kerülhet Thomas Müller és Timo Werner mellé a pályára.

A két csapat szeptember elején, bő egy hónapja már találkozott itt a Nemzetek Ligájában, akkor némi meglepetésre 0-0-s végeredmény született. Véleményünk szerint ez a mérkőzés inkább élőzésre való, hiszen a pre-match oddsokban kevés értéket lehet felfedezni, a játék képe alapján viszont könnyebb döntést tudunk meghozni.

Mindenesetre a szeptemberi 0-0-ból, a németek rossz formájából és morális nehézségeiből kiindulva egy under 3-as tippel meg lehet próbálkozni.

 

Tipp: Gólok száma 3 alatt@1.65   

[2710679] 2018-10-16 20:45:00 Franciaország - Németországx;
megosztom