NBA

LeBron berobbantotta a sportfogadó piacokat

megosztom

Elrajtol az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság új idénye, a fogadók körében pedig a LeBron Jamest is a soraiban tudó Los Angeles számít a favoritnak. A bukik viszont nagyon másképp gondolják.

A nyári szünet alatt a minden idők egyik legjobb kosárlabdázójának tartott LeBron James Clevelandból a Los Angeles Lakershez igazolt, ezzel pedig egyértelműen ellopta a showt mindenki elől. A Király és az Angyalok házassága természetesen minden NBA-rajongót lázban tart, de nagy kérdés, hogy ezzel a transzferrel a Los Angeles képes lesz-e visszatérni a csúcsra.

A nyitófordulóra szóló ingyenes tippekért látogass el a fórumba!

A csúcsot egyelőre már egy playoff-szereplés is jelentheti, hiszen az LA az utolsó öt idényben nem jutott be a rájátszásba, a szakértők legtöbbje szerint pedig James leigazolása ellenére a Lakers nem veheti majd fel a versenyt a Golden State-tel .

Mindez viszont nem zavarja a fogadókat, akik viselkedése ismét rámutat arra, hogy a sportfogadásban mennyit számít a szimpátia vagy az ismertség. Az ESPN cikke szerint ugyanis a Las Vegas-i bukmékereknél messze a Lakers szereplésére érkezik be a legtöbb fogadás, vagyis LeBron pusztán a jelenlétével komoly forgalomnövekedést okozott az amerikai szerencsejáték-iparnak.

Az is segíti a sportfogadótermeket, hogy tavasszal az amerikai Legfelsőbb Bíróság precedensértékű és igen kedvező ítéletet hozott.


A Lakers bajnoki címe egyébként 9-szeres pénzt fizet az Unibetnél, míg az, hogy James rendelkezik majd a legjobb pontátlaggal az alapszakaszban 7.50-es kasszával kecsegtet. A Király MVP címe kereken 4-szeres szorzóval fogadható.

A Lakers győzelmeinek számát 48.5-ön hozták meg a bukmékerek, ami 13 győztes meccsel magasabb szám, mint amit az LA az elmúlt évben összehozott.

 

Ki nyeri az NBA 2018/19-es szezonját?
   
Golden State Warriors 1.50
Boston Celtics 6.25
Houston Rockets 7.00
Los Angeles Lakers 9.00
Philadelphia 76ers 15.00
Toronto Raptors 18.00
megosztom