Nemzetek Ligája

Ajándékszagú ez az odds az írekre

megosztom

Gareth Bale nélkül Wales aligha nyerhet Írországban. Egy kis biztosítás és máris nagy value-t kapunk.

   
Írország Döntetlen Wales
2.45 3.10 3.40

Visszavágásra készülnek az írek Wales ellen, ám most Longéknak lényegesen könnyebb dolguk lesz, mint volt egy hónappal ezelőtt. Akkor Gareth Bale-lel a fedélzeten Cardiffban 4-1-re nyertek a Sárkányok, ám most a Real Madrid klasszisa már biztosan nem bevethető, ráadásul több hiányzója is lesz a vendégeknek.

Bale mellett Aaron Ramsey sem tartott a kerettel, aki családi okok miatt hazautazott a családjához, felesége, Colleen ugyanis a napokban adott életet az ikreiknek. Az örömhír viszont kedvezőtlenül hathat Ryan Giggs szövetségi kapitány számára, akinek problémáit tovább gyarapítja, hogy Ethan Ampadu, Paul Dummett és Chris Mepham is sérült, így egy kissé szűkös lesz a volt MU-legenda kerete.

[2710730] 2018-10-16 20:45:00 Írország - Walesx

Hogy Bale kimaradása mennyit is jelent a walesi csapatnak, arról nemrég, a spanyolok elleni meccset megelőzően cikkeztünk, ám nem árt idetenni a friss számokat.

2009 óta Bale 26 válogatott mérkőzést hagyott ki, amelyeken 5-6-15 a walesiek mérlege és ezeken a találkozókon mindössze 21 gólt szerzett a nemzeti tizenegy.

Az egyértelmű, hogy a jobb hangulat most a hazaiaknál lehet, hiszen ők két döntetlenből, míg Wales két vereségből érkezik. És ugyan a lengyelek és a dánok elleni remi nem világraszóló csoda, azért olyan eredmény, amelyre építhet Martin O'Neill mester azt követően, hogy az elmúlt hetekben többször is cikkeztek a távozásáról.

Hogy mindezek fényében mi lehet a jó tipp és mekkora téttel ajánlom megfogadni, arról a Logibeten írtam bővebben.

De mire ne fogadj?

Első ránézésre igencsak meglepett, hogy a bukik 3-as határon húzták meg a lapok számát a mérkőzésen, hiszen alapvetően paprikás 90 percre számíthatunk. Ám ha kicsit mögé megyünk a tényeknek, láthatjuk az okokat. Egyrészt az egy hónappal korábbi mérkőzésen hiába volt 29 szabálytalanság, csupán egy lapot osztott ki a játékvezető, másrészt pedig a keddi sípmester ezúttal az a holland Björn Kuipers lesz, aki a válogatott mérkőzéseken mintha elfelejtene magával lapot vinni. Az utolsó tíz meccsén csupán hármas átlagot hozott, ráadásul az eddig levezetett több tucat válogatott meccséből az esetek kevesebb, mint felében osztott ki négy lapot. Mindezek tükrében nem úgy tűnik, hogy van érték a lapokban.

[2710730] 2018-10-16 20:45:00 Írország - Walesx;
 • Pro
  varin
  2018. október 15., Hétfő 16:44

  Nations League 2 | Ireland-Wales

  2018. október 16., Kedd 20:45
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:Ireland -0.25 (0,-0.5)
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.02
  • Eddig éri meg:1.9
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Bale és Ramsey nélkül nem látok sok esélyt arra, hogy Wales pontot szerez idegenben. Longékat fűti a visszavágás vágya az 1-4-ért, és szerintem ez sikerül is. Meglepően magas a szorzó.

  • Eredmény:

   0-1 ( 0-0 )

megosztom