Nemzetek Ligája

Van érték a gólokban az izlandiak meccsén

  • varin
megosztom

A szigetlakók egy csúnya hatosért vágnának vissza a helvéteknek, akik szintén nincsenek kirobbanó formában.

   
Izland Döntetlen Svájc
4.50 3.60 1.90

Eldőlni látszik a Nemzetek Ligája A csoportjának 2-es számú hármasa, Belgium egyelőre ugyanis dominálja az ellenfeleket. Lukakuék befogására egyedül Svájcnak lehet némi esélye, ám Seferovicéknak ehhez nyerniük kell Izlandon. Szeptember elején St. Gallenben egy hatost tettek közé a helvétek, és bizony most is kinéz egy jó kis gólfesztivál.

Izland ugyanis hónapok után először tudott gólt lőni és "pontot szerezni", ráadásul nem is akárhol. Sigurdssonék egészen a 86. percig két góllal mentek a vb-győztes franciák otthonában, ám végül be kellett érjék egy remivel, amely még így is okot adhat a bizakodásra. Kellett is a pozitív inger a skandinávoknak, hiszen tétmeccset utoljára több, mint egy éve tudtak nyerni, ez pedig jelentősen megingatta Erik Hamren padjának stabilitását.

[2710686] 2018-10-15 20:45:00 Izland - Svájcx

A 6-0-s kiütés ellenére különösebben Svájcban sem lehet jó a hangulat, hiszen Vladimir Petkovic mester fiai felkészülési meccsen és tétmeccsen is kikaptak a sikert követően, ráadásul Belgiumban a 84. percig még döntetlenre álltak. A vereség viszont most azt jelenti, Izland ellen nem hibázhatnak a vendégek, ráadásul a belgákat is verniük kell otthon.

"Biztosak vagyunk benne, hogy ez nem ugyanaz az izlandi csapat lesz, amelyet legyőztünk otthon" - nyilatkozta Ricardo Rodriguez, míg a másik oldalon a svéd mester mondta el gondolatait. "Nagyon sokat beszéltünk arról a meccsről, kielemeztük a pozitív és a negatív pontokat is. Sajnos az első részén nagyon hamar túlestünk, a hibákat viszont átbeszéltük és igyekszünk nem elkövetni őket újra" - mondta Hamren.

Fotó: The Reykjavik Grapevine

Jó hír lehet a hazaiaknak, hogy Alfred Finnbogason sérülése rendbe jött, így ő ismételten játszhat, míg a vendégeknél ugyanaz a 4-2-3-1-es felállás lehet, ami Belgiumban is majdnem eredményes tudott lenni.

A motivációval természetesen aligha lesz gond, egy ilyen hatos után az izlandiaknak kötelességük lenne mindent beleadva küzdeni. Már csak ezért sem várunk sima mérkőzést, sokkal inkább néz ki egy feszült 90 percnek, ahol azért érvényesülni fog a papírforma. Value fogadásnak tűnik, az over 2.25 gól, hiszen a svájciak akár egymaguk is meglőhetik a szükséges gólszámot, de mi várunk gólt ezúttal a hazaiaktól is.

hatharom.com
2.25 gól felett
bet365 @1.90
[2710686] 2018-10-15 20:45:00 Izland - Svájcx;
megosztom