NFL

Nagy meccset jósolunk a 85-ösnek - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A Green Bay Packers és a San Francisco 49ers összecsapásával zárul az NFL alapszakaszának hatodik játékhete.

A Green Bay számára ez a meccs a "must win" kategória, amit jól alátámaszt, hogy Vegasban 8.5 pontos favoritnak tartják a Sajtfejűeket. A vendégek a kezdő irányítójuk elvesztése után 1-4-ről nem sok mindenben reménykedhetnek, viszont arra mérget vehetünk, hogy most prime time nagyon meg akarják majd mutatni, hogy van potenciál ebben a csapatban. 

George Kittle a legjobb TE-ek közé kezdi kinőni magát. - Fotó: NFL

San Franciscóban nagyon hittek Jimmy Garoppolóban, így hatalmas érvágás az elvesztése, C.J. Beathard ugyanis nem ugyanaz a kategória, még ha a 24 éves irányító nem is nyújt tragikusan gyenge teljesítményt. Egyébként nincs is könnyű helyzetben Beathard, hiszen nincs eleresztve minőségi célpontokkal, és ha ez még nem lenne elegendő, Pierre Garcon és Trent Taylor egyaránt sérüléssel bajlódik. A másodéves QB egyelőre George Kittle tight enddel érti meg a legjobban magát. Az elmúlt két fordulóban 15 passzt eresztett el a 85-ös irányába, aki ebből 11-et elkapott és 208 yardot csinált. 

A Frisconál a Green Bay ellen is a Beathard - Kittle páros lehet a leghatékonyabb. Nem csak azért, mert köztük van a legjobb összhang, hanem mert idén a Sajtfejűek ellen több TE-nek is jó meccse volt. Például a washingtoni Vernon Davis - Jordan Reed TE-duó 135 yardot csinált ellenük, míg a minnesotai Kyle Rudolph 7 elkapásból 72 yardot.

Összességében idén a Packers átlagban 4.8 elkapást és 61.6 yardot enged az ellenfél tight endjeinek - de ezen a statisztikán erősen torzít, hogy a Detroit ellen 0 elkapást engedtek, ugyanakkor azt tudni kell, hogy a Lions TE- állománya az egyik leggyengébb a ligában.

Ha azt nézzük, hogy a Packers átlagban 62 yard körül enged és Kittle idén 90, 22, 79, 125 és 83 yardot ért el, akkor egyértelmű, hogy az Unibet által meghatározott 55.5-ös line némileg alacsonyra lett szabva.

Továbbá azzal is kalkulálhatunk, hogy a vendégeknek kell majd az eredmény után menni, tehát pláne a passzok dominálhatnak.

Green Bay Packers-San Francisco 49ers
hatharom.com
Játékos fogadó yardjai - George Kittle 55.5 felett
1.87 @    
Fogadási határidő: kedd, 02:15
unibet

 

megosztom