Tenisz

Jó befektetés lehet a sebezhető francia ellen tenni

  • Cesc18
megosztom

Gael Monfils sorozatban három első körös vereség után várja a Ruben Bemelmans elleni összecsapást.

Visszatér a profi teniszmezőny az öreg kontinensre, a héten a férfiak számára Moszkvában, Stockholmban és Antwerpenben rendeznek ATP-viadalokat. Utóbbi helyszínen Gael Monfils az egyik legnagyobb név, aki tiszteletét teszi, ám jelenlegi formájában nem tartozik a topfavoritok közé. A francia showmannek akár már az első körben a szabadkártyás Ruben Bemelmansszal is komolyan meggyűlhet a baja.

Monfils egy csuklósérülés után próbál formába lendülni. - Fotó: ATP

Monfilsnak idén sem hozott szerencsét New York, ugyanis ezúttal a csuklója rakoncátlankodott, a sérülés miatt pedig ismét korán véget ért számára a US Open. Ugyan nem sokat kellett kihagynia, de finoman szólva sem tudott a legjobb formájában visszatérni. Sőt, a lehető legrosszabbul sikerült az ázsiai kiruccanása, hiszen Csengtuban, Pekingben és Sanghajban egyaránt az első körben búcsúzott, ráadásul mind a három meccsét döntő szettben bukta el. Tény, hogy ezek ki-ki meccsek voltak és nem játszott nagyon gyatrán Monfils, de az egyébként sem túl nagy önbizalmának ezek a vereségek nem tettek jót. 

Fogadás a győztesre    
Gael Monfils Ruben Bemelmans
1.38 3.27

Bemelmans nem egy fogalmatlan játékos, amikor odafigyel és nagyon akar, akkor tud minőségi teniszt a pályára tenni. Márpedig ez a hazai antwerpeni versenye olyan, ahol bizonyítani szeretne.

A belga közönség előtt tavaly is óriásit játszott, három meccsen borította a papírformát: Peter Gojowczykot 3.00-as, Nick Kyrgiost 4.85-ös, míg Joao Sousát 2.61-es szorzóval küldte haza és menetelt az elődöntőig.  

Bemelmans otthonosan mozog fedett pályán és úgy véljük hazai közönség előtt ismét a szebbik arcát látjuk majd. Ha ülnek a jó balkezes első szervái, akkor abszolút meccsben lehet a sebezhető franciával. Nem várunk tehát egyoldalú meccset, Monfils az elmúlt években egyébként sem remekelt a szezon ezen szakaszában. 

Fogadás szempontjából az over felé érdemes kacsingatni, a   -nél a 22.5 játék felett tippre 1.96-os oddsot kapunk, míg ha 1 játékot lecsípünk belőle, akkor 1.61-ért fogadható az over. Szintén jó befektetés lehet a Bemelmans +1.5 szett hendikep, amivel tétünk 1.84-szeresét nyerhetjük vissza, míg a legbátrabbak akár a belga továbbjutására is rámehetnek.  

megosztom