Nemzetek Ligája

Ezt várjuk mi - tippek az észt-magyar NL-meccsre

megosztom

Hétfőn este Tallinban vendégszerepel a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában.

Tomihmv

Kulcsfontosságú meccs előtt áll válogatottunk, hiszen ha nem tud nyerni Tallinban, akkor biztosan esélytelen lesz a csoportgyőzelemre. Ugyanakkor ha kikap, akkor a végelszámoláskor még az a szégyen is előfordulhat velünk, hogy ebből a gyengécske négyesből sikerülne kiesnünk a D Divízióba.

Hogy az utóbbi ne történhessen meg, ahhoz javulnunk kell a támadójátékban, hiszen idegenben eddig két 1-0-s vereség Marco Rossi fiainak mérlege. A görgök elleni, pénteki meccs valamilyen szinten jó kiinduló alap lehet a hétfői találkozóhoz, a helyzetkihasználáson viszont egyértelműen javítanunk kell. Ha ez összejön, akkor meglehet a siker Tallinban, már csak azért is, mert az észteknek úgy tűnik, túl magas ez a szint, három meccs, három vereség, nulla rúgott gól.

Összességében nagy valószínűséggel mi irányítunk és dominálunk majd, ennek pedig előbb vagy utóbb góllá kell érnie - ahogy az eddigi észtek elleni egymás elleni ütközeteken is megtörtént -, és akkor behúzhatjuk ezt a roppant fontos találkozót.

Tipp: Magyarország -0,25 @ 1.63    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

ivan

Szerintem ezen a meccsen jóval többet lesz nálunk a labda, mint az első három körben, éppen ezért arra is számítok, hogy lesznek helyzeteink is bőven. Persze egy betömörülő védelem ellen azért ez merész kijelentésnek tűnhet, de az észteknek túl sok veszítenivalójuk nincsen és a nyilatkozatok alapján most már nagyon szeretnének gólt és pontokat szerezni. 

Bár a kezdőcsapatot nyilván még nem ismerem, ezúttal is számolok három támadóra és egy agilis középpályás sorra, ami szerintem jó alapot ad majd egy esetleges győzelemhez. 

A -0.25-ös ázsiai hendi elég sokat zuhant az utóbbi pár órában, ezért bepróbálok egy picit merészebb verziót egy duplás szorzóért. A tipp két magyar gólnál nyertes, egynél félvesztes.

Tipp: Magyarország góljainak a száma - 1.25 felett@2.03    

Hétfőn este Tallinban lép pályára válogatottunk. - Fotó: Facebook

varin

Must win meccs, ugyanakkor a magyar csapatra 1.90-ért idegenben fogadni szerintem nem túl jó ötlet. Ugyanakkor az elmúlt évekhez képest jelentősen visszaesett az észt és kompletten a teljes balti régió futballjának minősége. Képtelenek voltak gólt lőni 180 percig a finneknek, a grúzoknak, a letteknek, az örményeknek és a görögöknek - ez borzalmas statisztika. Ismert játékosuk nemigen van, igaz, rutinos, összeszokott kerettel dolgozhatnak, ami talán kiindulási alap lehet, hogy kitömni nemigen fogjuk őket.

Amúgy sem az a pofozógép ez az észt csapat, képesek voltak csak kettővel kikapni a belgáktól és a bosnyákok elleni 1-2 sem rossz eredmény. Látva a két csapat játékát, az 1-0-s magyar siker kényelmes végeredmény lenne, nem is véletlen, hogy ennek messze a legalacsonyabb a szorzója, ugyanakkor nagyon ne lepődjünk meg, ha nem tudunk betalálni Aksalu kapus hálójába.

Ha fegyvert tartanának a fejemhez, én undert jósolnék a meccsre és mivel a hideg sörös poént múltkor ellőttem, most a pizzarendelésre szavaznék. Nekem a kedvencem a bolognai, így ez lehet a nyerő tipp ma estére :)

Tipp: 2.25 gól alatt @ 1.60   


Ti mire fogadnátok az Észtország - Magyarország meccsen?

 

[2710739] 2018-10-15 20:45:00 Észtország - Magyarországx;
megosztom