Nemzetek Ligája

Ezeket tippeljük a spanyol-angol rangadóra

megosztom

Nem nagyon látni, hogy az angolok, hogy tudnák meglepni a spanyolokat, az odds egyre kisebb a hazaira.

Egyértelműen a nap rangadóját rendezik Sevillában, ahol az A-divízió 4-es csoportjában Spanyolország és Anglia feszül egymásnak. A hispánok egyelőre hibátlanok, az angolok viszont nyeretlenek a csoportban, így ha pusztán ezt vennénk alapul, elég egyértelmű volna kire kell fogadni.

Fotó: BBC

Ugyanakkor ezek az eredménysorok sem véletlenül jöttek össze. Luis Enrique irányításával a spanyol válogatott megújulni látszik, a sorozatban aratott három győzelem és a mellé párosuló 12-2-es gólkülönbség önmagáért beszél. A spanyolok négy napja Walesben gurítottak egy négyest - a Dortmundban remeklő Paco Álcacer duplájával - , úgy hogy már a 29. percben 0-3-as eredményt mutatott az eredményjelző.

Az angolok a vb óta sokat nem változtattak a taktikájukon, és így továbbra is gondok akadnak a gólszerzéssel. A spanyoloktól odahaza vereséggel nyitották a csoportot, majd egy soványka győzelem Svájc ellen barátságos keretek között és végül a szombati 0-0 Horvátországban.

A fogadóirodák eredetileg 1.80-as szorzó körül nyitottak a hazai sikerrel, amit azonban a fogadók jócskán lejjebb pumpálták, és cikkünk megírásakor 1.65 körül lehet fogadni Ramosékat.

Ennek egyik oka lehet a rengeteg hiányzó a vendégoldalon: Luke Shaw, Danny Rose, Danny Welbeck, John Stones és Jordan Henderson sem lesz bevethető hétfő este.

A szaklapok szerint Gareth Southgate a középpályán akár két fiatalnak, Maddisonnak és Winksnek is lehetőséget adhat, a támadó harmadban Kane oldalán Sterling és Rashford játszhat.

A spanyoloknál nincs hiányzó és sérült sem, így Luis Enrique szabadon variálhat. A tervezett kezdőcsapatban több változás is lehet a Wales elleni meccshez képest, visszatérhet Nacho, Carvajal, Busquets, Thiago, Isco és Asensio is.

bet365

Mire érdemes fogadni?

Fogadási szempontból nem egyszerű a helyzetünk, mert a spanyolok bár esélyesek, ezen a szorzón nem biztos, hogy akkora üzlet rájuk fogadni, érdemes lehet kivárni és élőben elhelyezni erre az opcióra a téteket. A hagyományosabb piacokon a mindkét csapat szerez gólt opció tűnik izgalmas tippnek, ráadásul közel kettes szorzót kaphatunk erre a tippre.

A bet365 kínálatában viszont fogadhatunk ugye a lapokra is, és szerintünk ezeken a piacokon érdemes lehet próbálkozni. A meccset a lengyel Szymon Marciniak vezeti, akit például az AEK - Vidi selejtezős meccsről is ismerhetünk, de ő fújta az Európai Szuperkupa-döntőt is. A lengyel sípmester válogatott meccseket tekintve még nem egy rutinos öreg róka, ez viszont jól jöhet a tippünknek, hiszen két sztárcsapat vélhetően tempós meccsén előhúzhatja a lapokat. Legalább négyszer.

Ti mit gondoltok?

 

 

 

 

  • Büntetőlapok száma - 3,5 felett@1.72   
     
  • Csapatbüntetőlapok - Anglia 2,5 felett@2.075     

 

[2710706] 2018-10-15 20:45:00 Spanyolország - Angliax;
megosztom