Nemzetek Ligája

Kétszer egymás után aligha lesz gólínség Oroszországban - dupla pénzre hajtunk

megosztom

Az orosz-török odavágóját a Szbornaja hozta le győztesen és most Szocsiban is odavághatnak Csercseszov fiai.

A Nemzetek Ligája B-divíziójában a két meccsen veretlen oroszok Törökország válogatottját fogadják magyar idő szerint vasárnap 18 órától.

1x2    
Oroszország Döntetlen Törökország
2.00 3.30 4.00

A csütörtöki svédek ellen lejátszott NL-meccsen közel állt a győzelemhez a csapat, bár a meccs nagy részében egyik csapat sem volt veszélyes a kapura. Ne felejtsük, hogy nyáron mindkét együttes továbbjutott a világbajnoki csoportjából és Janne Andersson fiai újfent bemutatót tartottak abból a masszív védekezésből, ami a világversenyen is kiemelte őket a mezőnyből. Tíz perccel a lefújás előtt azért meglehetett volna a találkozót eldöntő gól, ám Kuzjajev lövését Olsen kapus hatalmas bravúrral tornászta ki a léc alól.

Nem bírtak egymással a felek, igazságos döntetlen született. fotó: Russophile

Érdekesség, hogy a török ellen nem jöttek be a svéd várakozások, hiszen hazai pályán hármat is beszedtek Calhanogluéktól, így jelenleg egy ponttal az utolsó helyen állnak, előttük hárommal a törökök és néggyel az oroszok állnak.

[2710712] 2018-10-14 18:00:00 Oroszország - Törökországx

A vasárnapi kereteket elnézve láthatjuk, hogy komoly hiányzóval egyik trénernek sem kell számolnia. A törököknél Sinan Bolat kezdett a Bosznia-Hercegovina elleni 0-0-s felkészülési meccsen és a 30 éves Belgiumban focizó játékos úgy néz ki meg is tarthatja helyét Kirintili előtt. Akbaba és Topal ezúttal is kimaradt a veterán román edző, Mircea Lucescu keretéből. A hazaiaknál Csercseszov várhatóan nem nagyon fog belenyúlni a svédekkel remizett kezdőbe, bár könnyen lehet, hogy a svédek ellen nem eléggé éles Kuzjajevet a Rosztovban játszó Ionov váltja majd a 4-3-2-1-es hadrendben.

Oroszország#rus-russia#5
Törökország#tur-turkey#5

Bár mindkét gárda gól nélküli döntetlenről érkezik, alapvetően szépen termelnek meccseiken. Egy döntetlennel mindketten jól járnának, de ha így is lesz, ezúttal biztosan nem marad gólöröm nélkül az orosz publikum, az overre szabott parádés oddsot pedig kár lenne kihagyni.

 

  • 2.5 gól fölött - igen @2.28    

 

[2710712] 2018-10-14 18:00:00 Oroszország - Törökországx;
megosztom