Nemzetek Ligája

Favoritok, de mi most sem bízunk az olaszokban

  • varin
megosztom

Mancini csapatának muszáj lenne nyernie Lengyelországban, de emellett nem sok érv szól.

   
Lengyelország Döntetlen Olaszország
2.75 3.10 2.62

Hiába produkált egész értékelhető félidőt Olaszország Ukrajna ellen és hiába szerezték meg a vezetést a taljánok Pjatov hibájának köszönhetően, még a döntetlenért is meg kellett szenvedniük Genovában a vb-ről lemaradó olaszoknak. Most a Nemzetek Ligája keretén belül látogatnak ahhoz a lengyelekhez,  akik szintén nehéz heteken vannak túl, így nem vár ránk unalmas 90 perc a Silesian Stadionban, Chorzowban.

"Nekem is és a játékosoknak is elegük van ebből a szériából, nyerni akarunk. Az egyetlen, ami vigasztal bennünket, hogy képesek voltunk hosszabb intervallumban jól játszani. A fontosabb mérkőzés most következik, így már erre fókuszálunk" - nyilatkozta Mancini, akivel kapcsolatban hamar igen hangosak lettek a negatív kritikák.

"Érthető, hogy a szurkolók csalódottak, az utolsó tíz meccsünkből egyet nyertünk meg, ez pedig a helyzetkihasználásunk miatt van. Az ukránok ellen is hiába volt sok helyzetünk, elmaradt a második gól és így a siker is. Szeretnénk a pozitív élményekre és tapasztalatokra építeni, mert szükségünk van a sikerre" - mondta a mester.

[2710694] 2018-10-14 20:45:00 Lengyelország - Olaszországx

A másik oldalon sincs különösebb ok a pozitív hangulatra, miután a lengyelek az "odavágón" Olaszországban pontot tudtak szerezni, hazai pályán előbb csak egy remire voltak jók az írek ellen, majd a Nemzetek Ligájában kikaptak otthon a Cristiano Ronaldót nélkülöző portugáloktól. Az új seprű, Jerzy Brzeczek egyelőre tehát nem seper valami jól, de nevek alapján van potenciál ebben a csapatban.

Hogy mást ne mondjunk, a Lewandowski-Piatek csatárduó igen jól hangzik, a Bayern klasszisát aligha kell bemutatni, a Genoa új üdvöskéje pedig már a válogatottban is letette a névjegyét.

Muszáj mindkét csapatnak győzelemre játszania, mert a portugálok eddig nem kegyelmeztek senkinek sem. Ha az olaszok támadójátéka megmarad azon a szinten, amit nyújtottak hazai pályán, csak egy kicsit javítani tudnak a helyzetkihasználáson, van esélyük a győzelemre, de azért így sem favorizálnánk őket idegenben, egy igen erős lengyel válogatottal szemben.

A bukmékerek alacsonyra lőtték be a gólok számának határát, így jól kereshetünk egy esetleges overrel, ami a két csapat támadó felfogását látva reális kép lehet.

hatharom.com
2.25 gól felett
bet365 @2.00
[2710694] 2018-10-14 20:45:00 Lengyelország - Olaszországx;
megosztom