Kézilabda BL

Ezt várjuk a Fradi és a Győr meccseitől

megosztom

Vasárnap mind a két női kézilabda kirakatcsapatunk érdekelt lesz a BL-ben, naná, hogy mindkét meccsre van tippünk.

Győzelmet várunk a Fraditól. - Fotó: Facebook

FTC-Vipers Kristiansand
Tipp: FTC
Odds: 1.27 @ bet365

Első idei hazai Bajnokok Ligája mérkőzésére készül a Ferencváros, és a korábbiakkal ellentétben nem Dabason, hanem Érden játssza meccseit. Ugyanakkor ez nem jelenthet különösebb problémát Elek Gábor tanítványainak, akik a hírek szerint már belakták az Arénát, s arra készülnek, hogy megszerzik első győzelmüket a BL-ben.

Nem lesz egyszerű, de nem is lesz lehetetlen ez a feladat. A CSM Bukaresttől vállalható vereséget szenvedett az FTC, a norvég Vipers pedig lényegesen kisebb játékerőt képvisel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy nem bírt hazai pályán a Bietigheim együttesével, sőt az egy pontnak is örülhetett. Ugyanakkor nem szabad lebecsülni ezt a fiatal csapatot, ahol azért akadnak olyan rutinos és jól ismert játékosok, mint a kapus, Katrine Lunde.

Azonban a vasárnapi meccsen ki kell, hogy jöjjön a felek közti minőségbeli különbség, és a hazai pálya előnye, ahol a félelmetes, több százfős Fradi-tábor győzelemhez segítheti a lányokat. Szerintünk nem lesz gond, és Háfra Noémiék behúzzák a találkozót.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Podravka Vegeta-Győr
Tipp: Győr -3,5 (ázsiai hendikep)
Odds: 1.28 @ bet365

A Győr címvédőhöz méltóan mutatkozott be az idei BL-sorozatban, hiszen hazai pályán ütötte ki a Ljubljana alakulatát 39-23-ra. Hétvégén is hasonlóan könnyed feladat vár a csapatra, hiszen a horvát Podravka gárdájához látogat.

A hazaiak ugyan óriási meglepetésre idegenben győzték le 28-26-ra a német Thüringert egy hete, de a Győrrel nem lehet egy lapon említeni őket. A sorozat hivatalos honlapja is arról cikkezett a héten, hogy nem, hogy legyőzni, de nagyon megszorítani sem tudja majd egyik csapat sem az ETO-t a C jelű négyesben. Ezzel teljes mértékben egyetértünk, mivel Nora Mörk sérülése ellenére is kimagaslik a magyar csapat ebből a csoportból.

A felek legutóbb 2012-ben találkoztak tétmeccsen Horvátországban, akkor héttel nyert az ETO. Azóta még tovább nyílt az olló a két csapat közt, vagyis illene a győri lányoknak legalább négy góllal nyerniük vasárnap.

bet365
hatharom.com
FTC-Vipers Kristiansand FTC
Podravka Vegeta-Győr Győr -3,5 (ázsiai hendikep)
1.62 @    
Fogadási határidő: vasárnap, 14:30
megosztom