Nemzetek Ligája

Csodát tett a miniállam, ennyit fizetett Gibraltár sikere

  • varin
megosztom

Hihetetlen tettet hajtott végre Gibraltár, akik pedig megérezték, hatalmasat kaszálhattak.

Nem kezdődött jól, de csoda lett a jereváni este vége a gibraltári játékosok részére. Az Örményország elleni Nemzetek Ligája-találkozót megelőzően ugyanis a helyiek tévedésből Liechtenstein himnuszát játszották le Gibraltár helyett, ám a miniállam tagjai nemes bosszút vettek vendéglátóikon és történelmi sikert arattak.

A büntetőből megszerzett győzelem ugyan nem az első siker volt a kiscsapat életében, hiszen korábban remiztek Szlovákia, Észtország és Liechtenstein ellen is, míg Lettországot megverték, ám ezidáig soha nem sikerült nyerniük tétmeccsen.

A bukmékerek persze nem vártak ekkora diadalt Gibraltártól, hiszen a vendégek sikerére 30.30-szoros átlagoddson lehetett fogadni, de akadtak 40-45-szörös szorzók is Chipolináékra.

Nem ez volt a játéknap egyetlen hihetetlen eredménye, hiszen a hollandok legalább háromgólos sikerére a németek felett 15-szörös szorzóval lehetett fogadni, de Csehország szlovákiai sikere is meglepetésnek számít.

Gibraltár legközelebb Liechtensteint fogadja hazai pályán, a hazaiakra 3-szoros, a vendégekre 2.40-szeres pénzt kínál a    .

[2710813] 2018-10-13 18:00:00 Örményország - Gibraltárx;
megosztom