Nemzetek Ligája

Vérben forgó szemeket és lapokat várunk ezen a meccsen

  • varin
megosztom

Az íreknek több okuk is van arra, hogy szupermotiváltan lépjenek pályára a dánok ellen.

   
Írország Döntetlen Dánia
3.10 3.10 2.62

Igazi "középvonalbeli" rangadót rendeznek a Nemzetek Ligája B csoportjának 4. triójában, Írország Dániát fogadja Dublinban. Kirobbanó formának egyik csapat sem örvend, így egy igazi, szoros, kevés gólos mérkőzésre van kilátás, amelyet az oddsok is alátámasztanak.

Az azonban bizonyos, hogy a hazaiak játékosokat aligha kell majd feltüzelni erre a mérkőzésre. Shane Longék ugyanis nem csak a világbajnoki pótselejtezőn elszenvedett hazai szégyen (idegenben 0-0, otthon 1-5) okán lehetnek motiváltak, de a Wales elleni idegenbeli fiaskó is azt mondatja velünk, O'Neill mesternek nem kell sok időt eltöltenie a motiválással.

[2710729] 2018-10-13 20:45:00 Írország - Dániax

"Érezzük és személy szerint én is érzem a nyomást, amely a válogatotton van a gyengébb eredmények miatt. Megvolt a lehetőségem, hogy váltsak és klubcsapathoz szerződjek, de szerettem volna itt maradni és kivezetni a csapatot az Eb-re. Meglátjuk, ez sikerül-e" - nyilatkozta Martin O'Neill, aki hiába ül ötödik éve a válogatott kispadján, lapinformációk szerint ha a következő két hazai mérkőzésük rosszul sül el, nézhet új munka után.

Ami az ír keretet illeti, a legnagyobb kérdőjelek Shane Longot övezik, aki kedden nem tudott edzeni és hétvégén a Chelsea ellen sem játszott. De muszáj lesz a stábnak valahogyan a legnagyobb sztárt játékra alkalmas állapotba hozni, hiszen Long mellett a középpályás James McClean is sérüléssel bajlódik, márpedig ez 27 válogatott gólt jelent a keret teljes 37 találatából.

Fotó: Archív

A dánok az elfogadhatóan sikerült világbajnokságot követően jól indították az évet, hiszen a jelentéktelen, szlovákok elleni vereséget követően otthon legyőzték Walest, így győzelmi reményekkel utazhatnak Dublinba is.

Üröm lehet azonban az örömben, hogy Christian Eriksen ezúttal nem marketingviták, hanem sérülés miatt nem léphet pályára, így a vendégek 4-3-3-ja kicsit kevésbé tűnik acélosnak, mint a Tottenham sztárjával.

Dánia#den-denmark#5

Az, hogy a körülmények ismeretében kevés gólt várnak a bukik, tökéletes papírforma, miként az is, hogy nincs lényegi különbség a háromesélyes oddsokban - így viszont máshol kell megtalálnunk a value-t.

Ez pedig az előző felvezetés okán talán nem is olyan meglepő, hogy a lapoknál keresendő. Habár hihetetlen módon a pótselejtező 180 perce 0 lapot hozott, most azért az igen magas átlaggal dolgozó szerb Szrdjan Jovanovics sporttárs simán kioszthat néhány sárgát, ha a mérkőzés valóban olyan hangulatú lesz, mint vizionáltuk.

hatharom.com
3.5 lap felett
Unibet @1.79
[2710729] 2018-10-13 20:45:00 Írország - Dániax;
megosztom