Kézilabda BL

Két meccs, közel dupla pénz - tippek a kézi BL-re

megosztom

Tippmestereink egy két meccset tartalmazó szelvénnyel készültek a hétvégi kézilabda Bajnokok Ligája találkozóira.

Többek közt a Barcával nyernénk. - Fotó: Facebook

Meskov Breszt-Barcelona
Tipp: Barcelona -1,5
Odds: 1.40 @ bet365

A Breszt két nyertes meccset követően kettőt elbukott, vagyis kezd visszaesni. A fehéroroszoknak a múlt heti, Veszprém elleni, hazai pályán elszenvedett egygólos zakó lehet különösen fájó, hiszen semmivel sem voltak rosszabbak, mint az atomjaira hullott, ideiglenes edzővel kiálló bakonyi csapat. Ráadásul időn túli hetest hibáztak, így maradtak pont nélkül, ami a tapasztalatok szerint igen komoly kihatással lehet a csapat következő egy-két meccsére.

Már pedig hétvégén a bombaformában lévő Barcelona látogat Fehéroroszországba, amely együttes a Löwentől ugyan még kikapott a BL nyitókörében, azt követően viszont ötödik sebességbe kapcsolt, hiszen könnyedén átlépett a Veszprém, Kristianstad, Montpellier trión. Mindezt pedig úgy tette, hogy a lőtt gólokkal továbbra sem maradt adós. Csak halkan jegyezzük meg, hogy a Barca a BL-ben 36, a bajnokságban pedig 40 lőtt gólt átlagol...

A formabeli különbségek mellett a minőség is a vendégek oldalán áll, s mivel a Barcelona a csoportgyőzelemre hajt ebben a nyolcasban, nem is hibázhat hétvégén. Szerintünk nem is fog, sőt több gólos (legalább kettő) különbséggel zsinórban negyedik BL-meccsét is behúzza.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Motor - Zagreb
Tipp: Zagreb +4,5
Odds: 1.33@ bet365

Mindkét csapat úgy számolhat, hogy bőven lehet keresnivalója a másik ellen. A bukik szerint a Motor a favorit, amely a napokban edzőváltáson is átesett. A Zagreb számára azonban feküdhet a nagydarab játékosokkal felálló ukrán csapat játéka, Lino Cervar pedig nagy taktikus, így fogható szerintünk a vendégek számára ez a meccs. Az ötgólos különbség mindenesetre nem túl reális.

bet365
hatharom.com
Meskov Breszt-Barcelona Barcelona
Motor - Zagreb Zagreb +4,5
1.86 @    
Fogadási határidő: szombat, 16:00
megosztom