NFL

Izgulni sem kell majd ezért a 2.20-as szorzójú szelvényért?

megosztom

Íme szerkesztőink két legbiztosabb tippje az NFL alapszakaszának hatodik játékhetére.

Atlanta Falcons-Tampa Bay Buccaneers

Az Atlanta számára hazai pályán ez egy "must win" szituáció, hiszen a védelem minden szintjén kulcsjátékosok estek ki, aminek köszönhetően a védekezés teljesen szétesett és jelenleg mindössze egy győzelmet számlál a csapat. Ha egy ilyen helyzetben lehet kellemes ellenfelet kapni, akkor a Falcons a Tampa személyében most megkapta, ugyanis a Bucs védekezése még az Atlantáénál is gyengébb.

Minden meccsükön legalább 412 támadó yardot engedtek az ellenfeleknek, a passz elleni védekezésük pedig liga utolsó.

Ha az eddigi eredményeket nézzük, akkor látható, hogy a Bucccaneers eddig két olyan csapattal találkozott, amely támadásban komoly erőt képvisel. A nyitóhéten 40 pontot engedtek a Saints-nek, a harmadik héten pedig egy félidő alatt engedtek 30 pontot a Steelersnek. Ezt megfejelve a negyedik héten 48 pontot nyeltek be a szerényebb képességű Bears offense ellen. A secondaryben egy olyan játékos sincs, aki az Atlanta elkapóinak bármelyikével fel tudná venni a versenyt, ezért bárhogy is alakul a meccs képe, az Atlanta a levegőben folyamatosan képes lesz előrehaladni és pontokat termelni. Véleményünk szerint lazsálni pedig még egy biztosabb vezetés birtokában sem fognak, hiszen egy csoportrangadón, hazai pályán ezt nem tehetik meg, ráadásul a pszichikai tényezőket is figyelembe véve, nagy szükségük van egy önbizalomépítő sikerre.

Minnesota Vikings-Arizona Cardinals

A Minnesota 17 pontos favoritként már bemutatott egy csúnya égést a szezonban, még egy hasonló nem fér bele az Arizona ellen, már csak azért sem, mert nem áll valami fényesen a csapat. Abból viszont mindenféleképpen táplálkozhatnak Minneapolisban, hogy a múlt héten a bajnok Philadelphia ellen sikerült idegenben nyerniük a Vikingeknek. Amíg a Vikings Super Bowl álmokat szövöget, addig Arizonában az 1/1 felé tart a csapat. Nincs egy súlycsoportban a két gárda, a vendégek támadóegysége olyannyira pocsék, hogy sok esélyt nem adunk nekik a Minnesota erős védelme ellen. A labda másik oldalán sem áll jobban a Cardinals, nehéz elképzelni, hogy képesek legyenek feltartóztatni a Rudolph-Thielen-Diggs triót, illetve a hírek szerint újra bevethető Dalvin Cookot sem. Nem is nagyon szaporítanánk tovább a szót, magabiztos hazai győzelmet várunk.

MÉG TÖBB NFL-TIPPÉRT LÁTOGASS EL A PARTNEROLDALUNKRA, A LOGIBET.COM-RA!

hatharom.com
Minnesota Vikings-Arizona Cardinals MIN @ 1.20
Atlanta Falcons-Tampa Bay Buccaneers ATL pontjai 30.5 felett @ 1.83
2.20 @    
megosztom