Nemzetek Ligája

Ha belga válogatott és hazai pálya, akkor csak egy tipp jöhet szóba

 • varin
megosztom

Otthon Belgium válogatottja szenzációsan szerepel hosszú évek óta. Most ezt a svájciak bánhatják.

   
Belgium Döntetlen Svájc
1.50 4.50 7.50

A továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzésre kerül sor az A liga 2. csoportjában, ahol  Belgium Svájcot fogadja. A győztes fél nagy lépést tesz a négyes döntő és a végső siker felé, így mindenképpen érdekes 90 perc vár ránk ma Brüsszelben.

A két csapat formája között azonban hatalmas a különbség, noha mindkét fél kiütéses győzelemmel indította a sorozatot. A két gárda összesen kilenc góllal terhelte meg Izland hálóját, ám a vb-t követően Belgium Skóciát is kiütötte, míg a helvétek Angliában szenvedtek vereséget, ráadásul az oroszországi kiruccanás is Lukakuéknak sikerült lényegesen jobban.

Ha érdekel a Logibet master tippmesterének, Tomihmv-nek a speciális tippje a mérkőzésre, itt csekkolhatod!

Mindemellett Belgiumba kirándulni még mindig nem egy leányálom, otthon tétmeccset 2010 óta nem buktak el Hazard-ék, ami egy hihetetlen széria. Roberto Martineznek most sem kell különösebben aggódnia, Kevin de Bruyne ugyan még nem érte utol magát hosszú sérülése után, ám a keret így is pokolian erős.

Hogy mást ne mondjunk, a tervezett kezdőből most is olyanok maradtak ki, mint Michy Batshuayi, Nacer Chadli és Marouane Fellaini. A spanyol szakvezető vélhetően a szokásos 3-4-3-ját alkalmazva az E. Hazard-Lukaku-Mertens triónak szavaz bizalmat, amely hatékony gépezetként ostromolhatja a svájci falakat.

[2710685] 2018-10-12 20:45:00 Belgium - Svájcx

Sok újdonságról Petkovic mester kereténél sem tudunk beszámolni, a szakvezető a szokásos nevekből válogatott, néhány olyan nagy öreget kihagyva, mint Stephan Lichtsteiner, Johan Djourou, Blerim Dzemaili és Admir Mehmedi.

A svájci csapat természetesen így is magas színvonalat képvisel, ám igazán eredményesek hazai pályán tudtak lenni az elmúlt években. Ha megnézzük a közelmúltbeli eredményeiket, a kötelező győzelmeket hozták, bravúrra viszont nemigen voltak képesek, hiszen erősebb válogatottat 2012 óta nem győztek le idegenben, akkor Horvátországban tudtak diadalmaskodni.

Összességében tehát elég sima mérkőzés várható, meglepő lenne, ha a belgák nem győznék le fölényesen a svájci együttest, ám a Logibet mastere, Tomihmv úgy tűnik, más irányban kopogtat. Lehet, hogy az ő tippjében van az igazi value?

[2710685] 2018-10-12 20:45:00 Belgium - Svájcx;
 • Pro
  Tomihmv
  2018. október 12., Péntek 08:47

  Nations League 1 | Belgium-Switzerland

  2018. október 12., Péntek 20:45
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Cards over 3
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.78
  • Eddig éri meg:1.7
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Csoportrangadó, nagy a tét, a győztes ugyanis óriási lépést tesz az első hely felé. Ennek tekintetében szerintem a szokásosnál keményebb meccset vívnak a felek, vagyis könnyedén összejöhet négy büntetőlap. Főleg, hogy Mateu Lahoz lesz a spori, aki bőkezűen szórja a lapokat. (a sárga lap 1, a piros lap 2 pontot ér, egy játékos maximum 3 pontot szerezhet)
   -------------
   The stake is huge, it will be a great derby. So imo this match will be harder than a simple game, so we have a big chance to see at least 4 cards, mostly the referee will be Mateu Lahoz. Yellow card is 1 point, Red card is 2 points, one player reach maximum 3 points.

  • Eredmény:

   2-1 ( 0-0 )

megosztom