Nemzetek Ligája

Ezt várjuk mi - tippek a görög-magyar NL-meccsre

megosztom

Péntek este Athénban vendégszerepel a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában.

Tomihmv

A finnek elleni vereséget követően nem gondoltam volna, hogy nyerni tudunk a görögök ellen, azonban a válogatott rám cáfolt.

Annak a sikernek köszönhetően visszahoztuk esélyeinket a csoportgyőzelmet illetően, azonban pénteken is pontot, pontokat kellene szereznünk, hogy valóban legyen erre esélyünk. Ez nem lesz egyszerű, csak és kizárólag akkor jöhet össze, ha hátul minden klappol.

Noha az odavágón 3 gól született, úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés merőben más lesz, vagyis nem a szép fociról szól majd, köszönhetően az eredménykényszernek. Így pedig azon a véleményen vagyok, hogy nem hoz sok gólt a találkozó.

Tipp: Gólok száma 2,25 alatt @ 1.70    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmestereink a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

ivan

Én viszont úgy látom, hogy lehet keresnivalónk a gólokban. A görögöknek nyerniük kell, így ha nem is adják fel a biztos védekezést, menniük kell előre. A hazai közönség előtt egy nem túl nagyra tartott magyar válogatott ellen ez kötelező is a számukra.

A magyar csapat játéka nekem viszont tetszett az odavágón és mivel az azóta eltelt időszakban a kulcsjátékosok sok jó pillanatot éltek meg klubcsapataikban, szerintem hasonló felfogású csapatot látunk majd. A hangulat bizakodó a mieinknél és kivételesen most ezzel egyet is tudok érteni.

Szerintem lesz esélyünk gólt vagy gólokat szerezni, de arra is komoly esélyt látok, hogy a görögök legalább egyszer betalálnak. Több, mint kettes oddsért megnézem a BTS-t.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt@2.20    

Itthon 2-1-re vertük a görögöket. Vajon kint milyen eredményt érünk el? - Fotó: Facebook

varin

Rettenetes mérkőzésnek tűnik ez fogadási szempontból, hiszen hazai pályán nagyon biztató játékkal győztük le a görögöket. Idegenben azonban más a helyzet, még akkor is, ha ez a hellén csapat távolról sem olyan erős, mint volt néhány éve. De azért még így is jó nevek alkotják a keretet, Mitroglu vagy éppen Fortunisz okozhat nehéz perceket a magyar védelemnek.

1.75-ért nem fogadnék a magyar csapat ellen, a gólokra pedig nekem túlságosan alacsony a határ. Két görög gól is csak 2.22-szeres pénzt fizet, de simán benne van egy 1-0 vagy 0-0 is, így ez sem jó opció.

Én tehát kihagyom ezt a mérkőzést, mert fogadási szempontból nem látom, mi lehetne a célravezető tipp.

Tipp: Négy hideg sör/fő a meccs mellé.

bet365

gb1

A görögök verése a Groupamában visszaadta a válogatottba vetett hitünket, de valljuk be Athénban már egy döntetlennek is piszkosul tudnánk örülni. Rossi-legénységének harmadik Nemzetek Ligája találkozóján a vendéglátók bosszúra éhesen fognak pályára lépni, ám a túlzott akarás balul is elsülhet Manolaséknak, hiszen a védelemben akadtak gondok bőven az utóbbi időben. 

A bukik persze eléggé leírnak minket, sőt a magyar góloknak sem adnak túl sok esélyt - amennyiben Sallaiék kétszer betalálnának 5.00-szörös pénzt kaszálhatnánk a bet365-nél. A gólváltást sem igen látják reális forgatókönyvnek az irodáknál és ugyan nem várom, hogy megismétlődjön a '15-ben esett 4-3, a túlárazott szorzóban szerintem akad érték.

Tipp: BTTS @ 2.20    


Ti mire fogadnátok a Görögország - Magyarország meccsen?

 

[2710737] 2018-10-12 20:45:00 Görögország - Magyarországx;
megosztom