Nemzetek Ligája

Irreálisan lebecsülik az irodák Wales válogatottját?

megosztom

Érthető, hogy Bale nélkül nincs sok esélye a kiscsapatnak, ráadásul a spanyolok egy nagyon motivált kerettel érkeznek.

   
Wales Döntetlen Spanyolország
9.00 5.00 1.40

Nagyobb pofon aligha érhetné Wales válogatottját annál, minthogy Ryan Giggs mester nélkülözni kénytelen Gareth Bale-t a csütörtök esti, spanyolok elleni felkészülési találkozón. A Sárkányoknak amúgy sem lenne könnyű dolguk, hiszen a hispánok kitűnő formában vannak, ám Bale nélkül elhanyagolhatóak a hazaiak győzelmi reményei. De vajon akkor milyen oddsban lehet érték?

Hogy mennyit jelent a Real Madrid klasszisa a walesi válogatottnak, azt alighanem mindenki pontosan tudja, de íme néhány szám az érzékeltetés kedvéért.

2009 óta Bale 25 válogatott mérkőzést hagyott ki, amelyeken 5-6-14 a walesiek mérlege és ezeken a találkozókon mindössze 20 gólt szerzett a nemzeti tizenegy.

Giggs mesternek tehát nincs sok lehetősége, Bale nélkül és egy sérüléssel küzdő Aaron Ramsey-vel kell felvegye a harcot a spanyolokkal. A Sárkányokra ráadásul jövő héten fontos Nemzetek Ligája-derbi vár, hiszen azokhoz az írekhez látogatnak, akik minden bizonnyal szeretnék megbosszulni a szeptemberi 1-4-et.

[2749047] 2018-10-11 20:45:00 Wales - Spanyolországx

A spanyoloknál lényegesen szebb a helyzet, Luis Enrique vezetésével előbb a Wembley-ben tudtak nyerni, majd a vb-ezüstérmes horvátoknak tüzeltek egy hatost hazai pályán. Habár a Barcelona korábbi trénere most nem a legerősebb tizenegyét fogja használni, azért a spanyolok kezdője így is nagyon acélos.

Több motivált visszatérő is lehet a csapatban, a védelemben Azpilicueta bizonyíthat, Suso egy év után lehet ismét válogatott, a kapuban Arrizabalaga kezdhet, míg a balon Jonny Castro vagy Jose Gaya kezdhet.

Tele van ez a spanyol csapat motivált fiatalokkal, akiknek ez a gyenge walesi csapat tökéletes ellenfél lehet egy kis gyakorláshoz. Mindezeket figyelembe véve mégis úgy tűnik, igazuk lesz az irodáknak és csak a különbség lehet kérdés.

hatharom.com
Spanyolország -1.25
bet365 @1.90
[2749047] 2018-10-11 20:45:00 Wales - Spanyolországx;
megosztom