Nemzetek Ligája

Hármas szorzóra utazunk a lengyel-portugálon

megosztom

Portugália meggyőző volt az olaszok elleni első NL-meccsen és Ronaldo nélkül is jó lehet egy pontra.

A portugálok borsot törtek az olaszok orra ala. fotó: UEFA Twitter

A csütörtöki Nemzetek Ligája felhozatalból az A-divíziós Lengyelország-Portugália összecsapás emelkedik ki, amelyet 20:45-kor kezdenek a chorzówi Stadion Slaskiban.

1x2     
Lengyelország Döntetlen Portugália
2.90 3.20 2.70

A lengyelek világbajnoki szereplése komoly csalódásra adott okot, hiszen a csapatot a torna előtt még potenciálisan sokáig menetelő fekete lónak tartották. A Bayern München sztárjával a csatársorban persze ez nem is annyira meglepő, ám sem Lewandowskinak, sem a társaknak nem ment Oroszországban a játék. Adam Nawalka trénert el is távolították a vb után és helyére egy lokális legendát, a 47 éves Jerzy Brzeczeket nevezték ki.

Lengyelország#pol-poland#5

A Nemzetek Ligáját biztatóan kezdték a Fehér Sasok, hiszen Olaszország ellen 1-1-es döntetlent értek el. Erre az idegenbeli sikerre alapozhatnak Brzeczek fiai, akikre meglehetősen nehéz napok várnak, hiszen a portugálok után az Azzurrit is vendégül látják a napokban. Amiben bízhatnak a lengyelek, hogy Lewandoswki mellett is komoly tehetségek vannak támadófronton - például a napolis Zielinski vagy a Genovában 8 meccsen 13 találatnál járó Krzysztof Piatek.

[2710693] 2018-10-11 20:45:00 Lengyelország - Portugáliax

A portugálok címvédő Eb-győztesként esélyesei a triónak, ám csütörtökön két alappillérük, Cristiano Ronaldo és Goncalo Guedes is hiányozni fog. Nagy baj azért nincs, Fernando Santos várhatóan nagyjából ugyanazt a kezdőt küldi pályára, amelyet az olaszok felett aratott 1-0-ás diadal alkalmával. Masszív kis keret ez, amely sokra lesz hivatott a 2020-as kontinenstornán is.

A két csapat legutóbbi három összecsapásán egyaránt döntetlen született. Legutóbb a 2016-os Eb-n találkoztak, ahol Portugália csak büntetőkkel tudott túljutni ellenfelén.

 

Portugália#por-portugal#5

Fogadási szempontból a kevés gól tűnhet elsőre jó befektetésnek, de elnézve az erőviszonyokat könnyen lehet, hogy zsinórban negyedik alkalommal is pontosztozkodással végződik ez a párharc. A bukik is hasonlóképp látják, hiszen az odds teljesen egálra lett beárazva és a remi a hármas szorzót karcolgatja, mi ezt húzzuk meg az összecsapásra.

  • Tipp - Döntetlen @3.20    

 

[2710693] 2018-10-11 20:45:00 Lengyelország - Portugáliax;
megosztom