Felkészülés

Egy igazán jó meccs lesz ma, de arra van is tippünk!

  • varin
megosztom

A vb-kudarcot követően még nem tért magához az olasz csapat, így az ukránok győzelmi reményekkel utazhatnak Genovába.

   
Olaszország Döntetlen Ukrajna
1.80 3.50 5.50

Egyetlen igazán érdekes mérkőzésre kerül sor a szerdai napon, Olaszország Ukrajnát fogadja Genovában. A múlt hatalmas olasz-dominanciája ellenére is most nincs nagyon okunk arra, hogy ilyen alacsony szorzón nyeressük a Squadra Azzurrát.

Roberto Mancini ugyanis még építgeti, formálja csapatát, amelyből eddig sok sikerélmény nem született. Az olasz gárda szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt tudta legyőzni Albániát tétmeccsen, azóta csak egy sikerük volt, az is egy 2-1-es győzelem Szaúd-Arábia ellen. A Nemzetek Ligáját azonban pocsékul kezdték, a lengyel-portugál duó ellen egy pontot szereztek, ráadásul négy nap múlva úgy utaznak a lengyel válogatotthoz, hogy ott kötelező lenne a győzelem számukra.

Olaszország#ita-italy#5
Ukrajna#ukraine-ukraine-6718#5

"Hozzászoktunk már a kritikus hangokhoz, a futballszótárunknak nem képezi elemét a türelem szó. Ugyanakkor ne feledjük el, hogy az Európa-bajnok ellen egy u23-as csapattal kaptunk ki. Megyünk tovább a megkezdett úton és csapatként szeretnénk kemény munkát végezni. Jó, hogy játszhatunk a Nemzetek Ligájában, jobbak ezek a mérkőzések, mint a barátságos meccsek, a végső célunk pedig az, hogy kijussunk a 2020-as Eb-re.

Hosszú időt vesz azonban igénybe a csapatépítés, szeretnénk a fiatalabb játékosokra koncentrálni. De ehhez mindenkinek többet kell nyújtania, mert 70% nem elég a sikerhez.

- nyilatkozta Mancini.

Fotó: Hadalsame

A rutinos mester kerete valóban nem túlságosan rutinos, gondoljunk csak az Insigne-Bernardeschi-Chiesa trióra elöl, de a középpálya átlagéletkora is 24 alatt van.

Az ukránoknál lényegesen optimistább lehet a hangulat, a csapat két győzelemmel kezdte a Nemzetek Ligáját és a barátságos mérkőzések is jól sültek el. A fiatal ukrán csapat ráadásul többet pihenhet, csupán jövő héten kedden fogadják majd a cseh válogatottat, így nincs oka Andrij Sevcsenkónak pihentetni a legjobbjait.

[2735522] 2018-10-10 20:45:00 Olaszország - Ukrajnax

Az olaszok dominanciája nagyon erős, az elmúlt 25 évben hétszer találkoztak és a sárga-kékeknek mindössze egy döntetlen és két lőtt gól a mérlegük. Most azonban simán van esélyük meglepni az olasz válogatottat, amely távolról sem az a félelmetes gárda, mint amely volt 10-20 évvel ezelőtt. Nem kizárt, hogy Mancini a kulcsfontosságú NL-találkozóra készül majd, de még ha komolyan is veszik a szerdai 90 percet, akkor sem mondanánk az ő győzelmükre 50%-nál több esélyt.

hatharom.com
Ukrajna +1
bet365 @1.67
[2735522] 2018-10-10 20:45:00 Olaszország - Ukrajnax;
megosztom