Tippjáték

Töltsd fel a legvadabb nyertes szelódat és nyerj!

megosztom

A promóeső a TipPics-et is elérte! Van hozzá képed? Ha igen, ne habozz feltölteni, hogy sörrel is feltöltődhess.

Csütörtökön folytatódik az idén útjára indult UEFA Nemzetek Ligája. Az Európai Labdarúgó-szövetség legújabb sorozatában 55 ország vetélkedik és életre hívásának célja az volt, hogy az érdektelen barátságos találkozókat tétmeccsek váltsák le.

A visszajelzések eddig elég pozitívak, ráadásul a rangsor alapján létrehozott divíziók garantálják, hogy minden meccsnapon parádés párosításoknak lehessünk szemtanúi. A teljesség igénye nélkül ezúttal olyan csaták várnak ránk, mint Lengyelország-Portugália, Belgium-Svájc, Horvátország-Anglia, Hollandia-Németország és persze Görögország-MAGYARORSZÁG.

A legizgalmasabbnak ígérkező összecsapásokról - ahogy már megszokhattátok - részletes beharangozókat olvashattok a  hatharom.com-on, tehát térjünk is a tárgyra, hiszen ezen cikk apropója legújabb promóciónk bemutatása!

A játék lényege a következő:

Töltsétek fel a TipPics-be az előttünk álló Nemzetek Ligája találkozókra feladott,   -ös, minél nagyobb szorzójú NYERTES szelvényeiteket és a legmagasabb szorzójú tippsor tulajdonosai nyereményben részesülnek!

/ Ha még nincsen    számlád, az alábbi linken keresztül pár pillanat alatt létre tudsz hozni egyet. 

bet365

Ezúttal tehát részvételi szempontból egy elég egyszerűen kivitelezhető játékról beszélhetünk, amelynek a díjazása a következő.

A legnagyobb nyertes szorzójú szelvény tulajdonosa egy BigFoot Sörfőzde kézműves sörcsomagot, a második pedig egy hivatalos magyar válogatott szurkolói sálat kap ajándékba! Emellett az arra érdemes tippsorokkal külön cikkben is foglalkozunk majd, tehát egy kis hírnév is párosul a díjak mellé.

Játékra fel!

A játék menete és részvételi feltételei
Töltsd fel a TipPics rendszerbe a    irodánál feladott szelvényed.
 
A szelvénynek a Nemzetek Ligája meccseire kell vonatkoznia. A szelvénynek nyertesnek kell lennie!
 
A szelvényen látszódnia a kell az oddsnak és a nyereménynek egyaránt!
 
A TipPics-be való feltöltéshez hatharom.com-os regisztráció szükséges!
 
Egy felhasználó több szelvényt is beküldhet.
 
A nyerteseket emailben értesítjük, de eredményhirdető cikkben is foglalkozunk majd a játékkal.
megosztom