Sportfogadás

Íme egy előfizető őszinte véleménye a Logibetről

megosztom

Jeckeld nicknevű userünk a Hathárom fórumában osztotta meg tapasztalatait a Logibetről.

Múlt héten számoltunk be arról, hogy mi a helyzet partneroldalunkon, a Logibeten. Akkor jó hírek egész özönével szolgálhattunk, hiszen a legjobb tippmesterek parádés hónapot hoztak össze, izmos profithoz juttatva a felhasználókat.

Szeptemberben a három master tippmester 235 egységet nyert és október első nyolc napján is már 61 egységet profitáltak a vásárlók. Ez 2000 forintos egységnyi tét esetében 580 ezer forint profit 40 nap alatt.

A számoknál azonban van, ami sokkal-sokkal fontosabb, ez pedig a felhasználók őszinte és korrekt visszajelzése, ami hiteles képet ad arról, mennyire is kifizetődő valójában egy szolgáltatás. Emiatt szolgált külön örömünkre, hogy a Hathárom "Minden, ami Logibet" topicjában egy előfizető, Jeckeld is megosztotta gondolatait és eredményeit a nagyérdeművel. Íme az ő beszámolója:

"Sziasztok!

Közel 3 hónap Logibetezés után szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Mivel én ezt csak kis halként űzöm ezért néhány konkrét összeget is írok, hátha segít azoknak akik gondolkoznak azon, hogy belevágjanak-e.

Nyáron a VB vége felé tettem néhány saját tippet, amiből tudtam is kivenni, a döntőre 1500 Ft-ot hagytam bent, amit feltettem Varin akkori ingyenes tippjére, amit közvetlen a meccs előtt 13-as oddson tudtam megtenni. Be is jött, így lett egy közel 20e Ft-os kezdőtőkém.

Befizettem egy hónapot Logira, és naivan úgy gondoltam, hogy 200 Ft-os egységgel kezdek, max befizetek még 20-at ha nem úgy alakulnának a dolgok, ahogy azt terveztem. Feliratkoztam minden Master és Senior tippmesterre, nem válogattam a sportágak között, ez az óta sem változott. Rögtön az első pár napban Tippergreta egy 10-es odds-on adott tippje is bejött, így gyakorlatilag rögtön dupláztam is.

Ez után többnyire gyengébb napok jöttek, vissza is kellett vennem a tétem nagyságából. Sokat ugráltam 100 és 200 Ft között 25 forintjával változtatva az egységet. De még így is sikerült kb. 6000 Ft pluszban zárni ezt a tört hónapot.

Augusztus elég gyenge hónap volt, szigorúbbra kellett vennem a saját stratégiámat (bár ezt kellett volna már az elejétől is :) ) végig 100 Ft-os egységekkel operáltam, de így is be kellett még fizetnem a hónapban kb. 8-10e Ft-ot, hogy a hétvégi nagyobb tippmennyiséget tartani tudjam. Szóval gyakorlatilag a legrosszabbkor sikerült beszállnom. De kitartottam, bíztam a Login látható számokban. Szeptemberben is végig 100 Ft-os egységekkel operáltam, hó végére kb. 20e Ft pluszban zártam. Régebben pókereztem, így áttoltam egy kisebb összeget oda, amiből később 25-ezret visszaforgattam a fogadásba (a 20e plusszon kívül).

Elég jó hónap volt és eddig az októberre sincs panasz.

Ebben a hónapban már folyamatosan emeltem az egységen, ahogy a bankrollom engedte, jelenleg 400 Ft az egységem és közel 100ezer van a számlámon, valamint 10 még le nem zárult fogadás mellett is már pluszban vagyok.

Szóval mondhatom, hogy megérte :) Nyilván benne vannak a pakliban az augusztushoz hasonló gyenge hónapok, de ha figyelünk a bankroll managmentre szerintem ezek is átvészelhetőek.

Annyit még mindenképp hozzátennék, hogy volt néhány saját kútfőből megrakott tippem, amik közül volt ami bejött, de összességében inkább mínuszt termeltek (le is szoktam róluk :) ), szóval lehetett volna jobb is. Főleg, hogy voltak olyan tippek, amiket nem egyből tudtam rakni és esett az odds, illetve néhány éjszakai tippről is sikerült lemaradnom.

A tippjeimet nagyrészt a zöld-sárga oldalon tettem, azokat is amik a Pinnyre jöttek, szóval még ezzel is javítható a statisztika, én is most fogom áttolni oda a rollom egy részét (pont augusztusban már tettem át oda pénzt, de az akkori hónap azt úgy kb. el is vitte)" - írja Jeckeld.

A komment több szempontból is nagyon hasznos és tanulságos egyszerre. Egyrészt Jeckeld rávilágított arra, hogy a rendkívül alacsony előfizetési összeg miatt akár kis tétekkel is lehet normális profitot elérni. Másrészt pedig kiemel egy nagyon fontos faktort, amely a sportfogadás alfája és omegája, nevezetesen a hosszútávot. Ugyanis ha olvasónk feladta volna a gyengébb augusztust követően a fogadást, akkor most nem állna a kezdéshez képest dupla akkora egységnyi tétnél.

Ha a beszámoló és a kőkemény számok láttán te is úgy gondolod, hogy van értelme kipróbálni a Logibetet, továbbra is potom 19 eurós havi díjon fizethetsz elő egy hónapra, amelyért minden tippmester minden tippjét megkapod.

Csatlakozz a nyerők táborához - kattints a képre!

megosztom