Tenisz

Ez a tipp háromból háromszor nyert a két amerikai rangadóján

  • Cesc18
megosztom

Sam Querrey és Taylor Fritz összecsapásaira nem jellemző, hogy egyoldalú lenne.

Idén is rettentően gyors a pálya Sanghajban, ezt pedig az olyan jó szervás játékosok, mint Sam Querrey és Taylor Fritz ki is használták az első körben. Előbbi a 9. kiemelt Diego Schwartzmant küldte haza két szettben, míg utóbbi ugyancsak 2-0-ra tudott nyerni Robin Haase ellen. 

Querrey ugyan egyszer elveszítette az adogatását, de összességében a várakozásoknak megfelelően jól működött a szervája. Berámolt 14 ászt és az első adogatások után nem sok esélyt adott az argentin riválisának. Fritz szervája még hatékonyabban működött, hiszen egyetlen árva bréklabdát engedett és az elsők mögött 80+ százalékban megnyerte a pontokat. Mindkét amerikai tehát magabiztosan vette az első kört, egymás ellen pedig egy igazi ki-ki meccset vívhatnak.

Idén ez már a harmadik összecsapásuk lesz, miután találkoztak a Delray Beach-i első körben és nem olyan régen a csengtui negyeddöntőben. Mindkét meccset Fritz nyerte, azonban egyik sem volt egyoldalú, hiszen az egyik döntő szett tie-breakben dőlt el, a másik pedig 7-6, 7-5-tel lett a fiatalabb amerikaié. Ezeken kívül még két éve Acapulcóban randevúztak, ami ugyancsak egy szoros, döntő szettes meccset hozott. 

Eddig tehát háromból háromszor játszottak overes mérkőzést, szám szerint 25, 30 és 28 játék döntött. 

Most is az over irányába érdemes nézelődni, hiszen a gyors sanghaji pályán mindketten érzik a teniszt. Fritz mutat idén jobb formát és ez szűken ki is jött a Querrey elleni meccsein, ám a rutinosabb amerikai mintha így a szezon hajrájában egy kicsit kezdene magára találni. Minden jel arra mutat tehát, hogy ismét egy szoros meccset játszanak.

Sam Querrey-Taylor Fritz
hatharom.com
Játékok száma - 23.5 felett
1.93 @    
Fogadási határidő: szerda, 06:00
unibet

 

megosztom