Nemzetek Ligája

Egyre jobban fizet egy gólváltás a görög-magyaron

megosztom

Péntek este Athénban lép pályára a magyar válogatott a Nemzetek Ligája harmadik fordulójában.

Fotó: mlsz.hu

Egy hónappal ezelőtt a magyar válogatott nem várt sikert aratott Görögországgal szemben a Groupama Arénában, ezzel pedig életben tartott esélyeit a csoportgyőzelmet illetően. Marco Rossi együttese két fantasztikus góllal fektette két vállra a hellén gárdát, ami után érhetően ismét bizakodó lett a hangulat a nemzeti tizenegy körül. 

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a Bundesliga egyik legjobb védőjével erősödött a keret, hiszen a lipcsei Willi Orban meghozta döntését és a jövőben a magyar válogatottat kívánja erősíteni. Sallai Roland időközben a Freiburg játékosa lett, sőt, kezdőemberként már négyszer is pályára lépett és már gólja is van. Nagy Ádámra újra számítanak a Bolognában, a Vidi-játékosok pedig már két újabb nemzetközi kupameccsel lettek tapasztaltabbak.

Összességében pozitív dolgok történtek a kerettel a görögök elleni mérkőzés óta, így érthető, ha Marco Rossi szövetségi kapitány bátor játékot vár a fiúktól.

"Annyiban más mérkőzés vár ránk, mint a múlt hónapban, hogy a görögök várhatóan sokkal agresszívebben, támadóbb felfogásban lépnek majd fel ellenünk. Ahhoz, hogy elviseljük a nyomást, megfelelő lelkiállapotra és egyéniségekre lesz szükség a pályán. Bátran kell futballoznunk, nem szabad megijednünk a körülményektől, és a hangulattól. Egyszer már nyertünk Görögország ellen, tehát az alapok adottak, mindent meg kell tennünk, hogy idegenben is jól szerepeljünk ellenük" - nyilatkozta Marco Rossi a kedden megtartott sajtótájékoztatón.

A pénteki görög-magyarnak elég komoly tétje lesz, hiszen a finnek a 2/2-es mutatója miatt mindkét válogatott győzelmi kényszerben van. Amelyik csapat itt 0 ponttal zár, annak nagy valószínűséggel elszállnak a reményei .

 

 

Az oddsok alapján a görögök a mérkőzés esélyesei, Mitrogluék győzelme 1.70-es átlagszorzón pakolható, míg a mieink győzelme 5.50-es oddsal kecsegtet. Az 1X2 piacok oddsai egyelőre stabilak, bár némi elmozdulás azért már megfigyelhető a mieink irányába.

Érdekes viszont, hogy a gólos piacokon elég nagy az mozgolódás. Eredetileg a bukik 2.25-re lőtték a be az over/under határokat, ám a fogadók első hullámban az undert favorizálták. Ennek köszönhetően mostanra az over 2 gólra és 1.82-es szorzón fogadhatunk, ami tekintve a két válogatott utolsó két mérkőzését elég jó befektetésnek tűnik.

Bár az igaz, hogy a görög és a magyar csapat is alapjáraton inkább underes, de tekintve a helyzetet, a várhatóan telt házas hangulatot és az egymás elleni tapasztalatokat, ezúttal is kijöhet ebből egy őszinte adok-kapok.

És ha már itt tartunk, akkor a mindkét csapat szerez gólt opcióról is érdemes szót ejteni, hiszen 2.10-es induló értékről folyamatosan emelkedik, a bet365-nél jelenleg 2.20-as szorzót lehet megcsípni, ha zsinórban harmadik randevújukon is betalálnak egymásnak a csapatok.

[2710737] 2018-10-12 20:45:00 Görögország - Magyarországx;5

 

255904
[2710737] 2018-10-12 20:45:00 Görögország - Magyarországx;
megosztom