Premier League

9-szeres szorzóért megérhet egy kis aprót

megosztom

A Newcastle United továbbra is nyeretlen a Premier League-ben, így Rafa Benítez alatt egyre jobban inog a kispad. A spanyol mester menesztése 9-szeres pénzt fizet.

Ha az edzői pályát nézzük, az őszi szezon leginkább José Mourinhóról szólt Angliában, hiszen a portugál mester irányítása alatt a Manchester United szekere erősen döcög. A Vörös Ördögök a bajnokságban csak a 8. helyen állnak, a Ligakupából már kiestek a másodosztályú Derby ellenében, a relatíve eredménytelenség mellett pedig belső viszályoktól is hangos a sajtó.

Ennek fényében nem meglepő, hogy Mourinho a bukmékereknél a legnagyobb esélyes arra, hogy a szezon első kirúgott menedzsere legyen, a Special One-ra kínált 1.60-as szorzó legalábbis beszédes.

Vajo meddig él a bizalom?

Azonban Mou nagy túlélő, így könnyen lehet, hogy átvészeli ezt az időszakot, ha pedig a csapat megindul felfelé, akkor már rajta is kisebb lesz a nyomás. A hétvégén például mínusz kettőről álltak fel a manchesteriek, a Newcastle ellen aratott 3-2-es siker önbizalomfröccsként is kiváló lehet.

És ha már Newcastle, a Szarkák továbbra is nyeretlenek a bajnokságban, ami tekintve a keret 174 milliós összértékét, elég komoly blamának számít.

A Unitedet dirigáló Rafa Benítez alatt rezeg is a léc, ennek ellenére az Unibetnél 9-szeres szorzót kínálnak arra, hogy a spanyol lesz az első távozó.

A nyolc forduló alatt begyűjtött két pont nagyon szerény mutató és ez akkor is igaz, ha az eddigi ellenfelek között megtaláljuk a Chelsea-t, a Tottenhamet, a Manchester Cityt, az Arsenalt és a Manchester Unitedet is.

Benítez helyzetét nem könnyíti meg, hogy a MU ellen kétgólos vezetést sikerült leadni, viszont a kéthetes válogatott szünet jól jöhet a spanyol mesternek.

A Newcaslte legközelebb hazai pályán a Brightont fogadja. Ha azon a mérkőzésen sem lesz meg az első győzelem, akkor a spanyol mester könnyen lehet, hogy új munka után nézhet.

A következő menedzser, aki távozik (PL)    
José Mourinho 1.60
Neil Warnock 7.00
Rafa Benítez 9.00
Mark Hughes 15.00
Slavisa Jokanovics 15.00
unibet
267610

 

megosztom