Sportműsor

Nemzetek Ligája, válogatott meccsek, tenisz - ezekre figyelj a hét elején

megosztom

Mutatjuk mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni október második hetének hétköznapjain.

Labdarúgás, barátságos válogatott mérkőzések

Jó pár európai válogatott nem játszik Nemzetek Ligája meccset a hét elején, helyette viszont felkészülési mérkőzésen lép pályára. Szerdán az Olaszország-Ukrajna meccsre lesz érdemes figyelni, amely összecsapáson az olaszokra 1.72-szeres oddson fogadhatunk.

Csütörtökön az argentinoknak is jelenésük van, akik az irakiakkal csapnak össze, Rijadban, vagyis semleges pályán. A világbajnok franciáknak nem okozhat gondot Izland legyőzése otthon, a     mindössze 1.30-ért méri a gallok sikerét. Azonban a nap legizgalmasabb ütközetére Walesben kerül sor, ahova a spanyolok látogatnak. A bukik nagyon leírják a hazaiakat, átlagban 5.50-szörös szorzót kínálnak a szigetlakókra, míg a vendégre mindössze 1.50-szerest.

Pénteken pedig minden szem a brazilok meccsére tapad, akik Szaúd-Arábia ellen játszanak felkészülési találkozót.

A barátságos válogatott meccsekkel bővebben is foglalkozunk majd a héten!

  • Olaszország-Ukrajna Sport1, szerda 20:45

 

Marco Rossiék Görögországba látogatnak pénteken. - Fotó: MTI

Labdarúgás, Nemzetek Ligája

Csütörtöktől folytatódik a Nemzetek Ligája, méghozzá olyan találkozókkal, mint a Lengyelország-Portugália (H: 2.90 D: 3.10 V: 2.45) vagy az Oroszország-Svédország (H: 1.95 D: 3.10 V: 4.33). 

Pénteken a Horvátország-Anglia (H: 2.80 D: 3.10 V: 2.60) és a Belgium-Svájc (H: 1.40 D: 4.50 V: 7.50) viszi a prímet, de mi biztos, hogy Athén felé kacsingatunk majd, hiszen a magyar válogatott Görögországban játszik.

A mieink itthon 2-1-re győzték le a helléneket, és ha a visszavágón is bravúrt hajtanának végre, akkor óriási esélye lenne Marco Rossi válogatottjának a csoport első helyére. A sikerünk egyébként nem tűnik túl valószínűnek, a bukmékerek 5.50-szeres pénzt fizetnének ki a magyar győzelem esetén, míg egy esetleges görög siker 1.66-szoros oddson fogadható.

A Nemzetek Ligája találkozóival bővebben is foglalkozunk majd a héten!

  • Lengyelország-Portugália Sport1, csütörtök 20:45
  • Oroszország-Svédország Sport2, csütörtök 20:45 
  • Horvátország-Anglia Sport1, péntek 20:45
  • Görögország-Magyarország M4 Sport, péntek 20:45

 

Tenisz, NFL

Hétfőn kezdődik a Sanghaj Masters, amely teniszversenyről szerkesztőink naponta jelentkeznek majd előzetesekkel és tippekkel. Kedd és péntek hajnalban ráadásul még két NFL mérkőzés is terítékre kerül, amely találkozókkal kapcsolatban biztosan várhatók speciális tippek!

  • Sanghaj Masters egész héten, DIGI Sport
  • New Orleans Saints-Washington Redskins Sport2, kedd 02:15
  • New York Giants-Philadelphia Eagles Sport2, péntek 02:20

 

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?

 

 

megosztom