Olasz foci

Rengeteg gólt ígér a nap olasz derbije

  • varin
megosztom

Több, mint 4-es volt a gólátlag az elmúlt években. Bökjünk ismét az overre!

   
Lazio Döntetlen Fiorentina
1.85 3.75 4.20

Hétvégén a nyolcadik forduló küzdelmeihez érkeztünk a Serie A-ban, a játéknap rangadóját pedig két, nem a szűk elithez tartozó sztárcsapat, a Lazio és a Fiorentina vívja egymással Rómában. A két csapatot mindössze egyetlen egység választja el egymástól, ráadásul mindkét félnek bőven lenne mit jóvátennie.

A Sasok ugyanis egy Derby-vereségből és egy EL-kudarcól érkeznek, így hiába az erős szeptember, a két csalódást keltő eredmény után illene javítaniuk Inzaghi fiainak. A hazaiak szempontjából jó kérdés ráadásul a fizikai állapot, hiszen csütörtökön még Frankfurtban léptek pályára, ami tekintve, hogy több, mint fél órát kettős emberhátrányban játszottak, igen fárasztó élmény lehetett.

[2846916] 2018-10-07 15:00:00 Lazio - Fiorentinax;10

Noha Inzaghi több játékosát is pihentette az EL-találkozón, az előzetes kezdőből Felipe, Acerbi, Milinkovics-Szavics, Leiva, Parolo és Immobile és pályán volt, ráadásul többen 90 percet játszottak.

Firenzében ezzel szemben most inkább a bőség zavara frusztrálhatja Pioli mestert, aki két héttel az Inter elleni vereséget követően ismét egy ex-csapatához látogat. A Violáknál a 4-3-3 nem változik, az első sor összetétel azonban kérdéses, hiszen Chiesa, Simeone, Pjaca, Eysseric, Mirallas és Théréau is bevetésre vár.

A vendégeknek leginkább idegenbeli formájuk miatt kellene iparkodniuk, hiszen a Napoli, Sampdoria, Inter triumvirátust egy ponttal hozták le, és bár tény, hogy ezek igen nehéz meccsnek számítanak, a sorba remekül illeszkedik a római kirándulás.

Az elmúlt évek talán leggólgazdagabb párharcáról beszélünk, az elmúlt négy év bajnoki találkozóin 34 gól esett, amely 4.25-ös átlagnak felel meg. Véleményünk szerint felesleges nagyon törnünk a fejünket, hogy kitaláljuk, mennyire is lesznek fáradtak a hazaiak, esetleg a várostáblát elhagyva mire lesznek képesek a vendégek, maradjunk inkább a szériánál és bökjünk egyet a gólokra.

hatharom.com
2.5 gól felett
Unibet @1.75
[2846916] 2018-10-07 15:00:00 Lazio - Fiorentinax;
270192
megosztom