NBA

Nem maradunk le LeBron James első lakerses tétmeccséről

megosztom

Az idei NBA szezonban rekordszámú meccset láthatunk a Sport TV-n.

Elrajtol az NBA előszezonja, október 17-től pedig már az éles meccseké lesz a főszerep, avagy kezdődik az alapszakasz. A 2018/19-es szezonban jó dolga lesz az észak-amerikai profi kosárlabda szerelmeseinek, hiszen a Sport TV közleménye alapján rekordszámú mérkőzés kerül képernyőre.

"Az NBA nyitónapján a bajnoki címvédő Golden State Warriors és az egyik bombaerős trónkövetelő, az Oklahoma City összecsapását magyar kommentárral láthatják a nézők. Ezen a találkozón kapják meg a Warriors játékosai ünnepélyes keretek között a bajnoki címért járó aranygyűrűt. Az első héten a Warriors – Thunder mellett további három találkozót tűz képernyőre a Sport TV, a Portland Trail Blazers – Los Angeles Lakers, a Los Angeles Lakers – Houston Rockets és a Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks meccs lesz látható. Ezek közül a két Lakers-meccset azért emelnénk ki, mert:

a magyar nézők sem maradnak majd le arról, hogyan mutatkozik be előbb idegenben, majd hazai pályán aranysárga-lilában LeBron James, a liga jelenlegi legnépszerűbb kosarasa,

aki a nyáron a Cleveland Cavaliers-től a Los Angeles Lakershez igazolt. Ezzel – mármint James nagy port kavart klubváltásával – Kobe Bryant visszavonulása után ismét reflektorfénybe kerül a világ egyik legismertebb és legsikeresebb kosárlabdacsapata.

Az első heti négy közvetített mérkőzés már gyanús lehetett a hozzáértőknek, ezért

örömmel jelentjük be, hogy a 2018-19-es szezonban a Sport TV minden eddiginél több, összesen több mint 100 mérkőzést mutat meg a magyar nézőknek.

A legfőbb újdonság, hogy a kiemelt NBA Saturdays és NBA Sundays meccsek száma megnő, ami azért különleges, mert a szombati és vasárnapi játéknapokon több, az európai nézők számára is kedvező időpontban lesz élő NBA-meccs a tévében." - olvasható a Sport TV oldalán.

Ki nyeri az NBA 2018/19-es szezonját?
   
Golden State Warriors 1.50
Boston Celtics 6.25
Houston Rockets 7.00
Los Angeles Lakers 9.00
Philadelphia 76ers 15.00
Toronto Raptors 18.00
megosztom