La Liga

Durva statisztika támogatja tippünket a Valencia-Barcán

  • ivan
megosztom

A bajnokságban három forduló óta nyeretlen Barcelona az öt forduló óta veretlen Valencia vendége lesz. Vajon mit hoz a vasárnapi rangadó?

Egyértelműen a forduló rangadóját rendezik vasárnap a Mestallában, hiszen a listavezető Barcelona a BL-indulásra pályázó Valenciához látogat.

A hét közepén mindkét együttes a Bajnokok Ligájában volt érdekelt és mindkét gárdát Angliába sodorta az élet: a Barcelona 4-2-re verte a Tottenhamet, a Valencia pedig 0-0-t játszott az Old Traffordon.

Ami a La Ligát illeti, egyik csapat sem tündököl, a katalánok a Leganes elleni zakót követően csak a hajrában mentettek pontot a Bilbao ellen, a Valencia pedig csak múlt hétvégén tudta megszerezni első győzelmét. 

Egy újabb siker komoly lökést adhatna a Denevéreknek, azonban a Mestallában utoljára 2007-ben verték bajnokin a Barcelonát.

[2844527] 2018-10-07 20:45:00 Valencia - Barcelonax

Ami a hiányzókat illeti, a Valencia kerete szinte teljes, míg a Barcelonából Umtiti, Sergi Roberto a maródi, Luis Suárez pedig kisebb térdsérülése miatt valószínűleg nem fog kezdeni.

 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodáknál a Barcelona komoly favoritja ennek a meccsnek, de tekintve Messiék botladozásait, nem vagyunk benne biztosak, hogy 1.70-ért erőltetni kell a kettest. A közel ötszörös szorzójú hazaiban nyilván nagyobb az érték, de azért ez az opció jóval rizikósabbnak is tűnik.

A gólok számát illetően is túlárazottnak tűnnek a piacok, a legalább három gólra mindössze 1.58-as szorzót kínálnak az oddsmesterek, míg a mindkét csapat szerez gólt hasonló tartománnyal rendelkezik.

A Barca védelme mondjuk elég lukas ebben a szezonban, viszont a Valenciának gondjai vannak a góllövéssel, ezért ezt az opciót sem tartjuk túl nagy befektetésnek.

Tekintve a találkozó rangját, számíthatunk viszont egy feszült hangulatú, paprikás mérkőzésre. Sajnos a lapok számát illetően az 5,5-ös határ sem tűnik alacsonynak, viszont a melyik csapat szerez több lapot piacon a Valencia számunkra favorit.

A Denevérek Manchesterben hat, előtte San Sebastianban öt sárga kártyát gyűjtöttek be. A várható forgatókönyv szerint a Barca is komoly nyomás alá fogja őket helyezni, így mi több hazai sárgára számítunk, mint vendégre.

Ez a tipp egyébként az utolsó 10 év Valencia-Barcelona meccsein mindig beesett!

 

  • Tipp: Büntetőlapok - Valencia -0.5@1.90    

 

[2844527] 2018-10-07 20:45:00 Valencia - Barcelonax;
megosztom