NB I

Az MTK nem okozhat gondot a Vidinek

  • Tomihmv

Ami nem sikerült csütörtökön a Chelsea ellen a Vidinek, az összejöhet az MTK ellen vasárnap.

Az MTK nem okozhat gondot a Vidinek. - Fotó: molvidi.hu

A Nemzetek Ligája miatt kéthetes szünetre vonul a klubfutball, az NB I 10. fordulója pedig a Vidi-MTK mérkőzéssel tér pihenőre. Az összecsapás papíron rangadónak számít, hiszen a forduló előtti harmadik a negyediket fogadja.

1x2     
Vidi Döntetlen MTK
1.53 3.75 7.00

A Vidi ugyanis jó passzban van, hiszen zsinórban háromszor is nyerni tudott, majd csütörtökön ugyan 1-0-ra kikapott a Chelsea-től, de az a vereség bőven a vállalható kategóriába tartozik. A magyar csapat remekül játszott a Stamford Bridge-en, 70 percig állta a rohamokat a korábbi BL- és EL-győztes alakulattal szemben, s olykor igen szép és veszélyes támadásokat vezetett. Sőt, ha egy kicsit jobban sáfárkodik a helyzeteivel a Vidi, akkor akár meglepetés is okozhatott volna Londonban.

A realitások talaján maradva megérdemelt sikert aratott a Chelsea, azonban, ami Angliában nem jött össze Marko Nikolics fiainak, az összejöhet vasárnap az MTK ellen.

bet365

Merthogy a vendégek nincsenek túlságosan jó formában, az utolsó három bajnokijuk közül kettőt is elveszítettek. A Kisvárda ellen hazai pályán 1-0-ra, Pakson 3-0-ra kaptak ki, míg legutóbb pedig 2-2-es remit játszottak az Új Hidegkuti Sándor Stadionban a Mezőkövesddel. Azon a meccsen is majdnem kapituláltak Feczkó Tamásék, hiszen a döntetlent a 89. percben harcolták ki, méghozzá büntetőből.

Ami az oddsokat illeti, a bukmékerek szerint a meccs esélyese a címvédő fehérvári csapat, ezzel pedig mi is egyetértünk. A Vidi jobb passzban van, minőségibb és mélyebb garnitúrával rendelkezik. Például Kovács István, Armin Hodzic vagy Pátkai Máté is alig játszott a Stamford Bridge-en, vagyis ha rotálna is Marko Nikolics, akkor is egy magyar szinten igen erős kezdőt tudna pályára küldeni. Ha pedig mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a felek legutóbbi hét, fehérvári pályaválasztással lejátszott bajnokiját egyaránt a hazai csapat nyerte, akkor nem kérdés, hogy kire éri meg fogadni vasárnap.

  • Tipp: Vidi @ 1.53  
[2808969] 2018-10-07 18:00:00 MOL Vidi FC - MTK Budapestx;