MMA

Pofás szorzóért verethető a visszatérő McGregor

 • ivan
megosztom

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban jön az év MMA-meccse. A bukik szerint nem megy végig.

A ketrecharc-sport szerelmeseinek körében vitathatatlanul az év legnagyobb mérkőzésére kerül sor magyar idő szerint vasárnap hajnalban Las Vegasban, ahol a világ legismertebb MMA-harcosa, Conor McGregor néz farkasszemet a veretlen bajnok Khabib Nurmagomedovval.

Fotó: Daily Express

Az ír McGregor utoljára 2017 nyarán lépett szorítóba, méghozzá egy történelminek mondható meccsen a bokszbajnok Floyd Mayweather ellenében. A talán soha nem látott médiafelhatással megspékelt meccset természetesen 'MoneyMaker' nyerte, de tekintve, hogy az ökölvívás szabályai szerint zajlott az ütközet, ebben semmi meglepő nem volt. Most viszont McGregor visszatér az eredeti szakmájához és természetesen meg szeretné mutatni a világnak, hogy továbbra is az első számú MMA-bajnok a világon.

Csakhogy a szakma egyértelműen állítja, hogy a 26-0-0-s mérleggel álló dagesztáni Nurmagomedov jelenleg a világ egyik legjobbja, így hiába a nagy népszerűség és a média "hátszele", McGregor bizony underdog ezen a meccsen.

Méghozzá meglehetősen nagy, hiszen Khabib győzelmét 1.62-es oddson kínálja a    , míg McGregor sikere 2.30-as szorzóval kecsegtet. A laikus fogadók természetesen a jóval ismertebb ír versenyzőt pakolják, így ez a szám folyamatosan csökken, így érdemes lehet kivárni az utolsó pillanatokig is a fogadásunk megtételéhez.

 

A bukik egyértelműen azt várják, hogy az ötmenetesre tervezett ütközet idő előtt véget ér.

 

Mondjuk ez ebben a sportban elég gyakran előfordul, a végig menő találkozóra most 3.75-ös oddson tudunk fogadásokat kötni.

 

De vajon mire éri meg fogadni?

Az kétségtelen, hogy Conor McGregor egy óriási bajnok, óriási tapasztalattal és számos óriási nagy meccsel a háta mögött. A 21-3-as rekordja (ebből 18 KO) önmagáért beszél, ezzel együtt nagyon régen nem ütközött olyan kvalitású ellenféllel, mint a mostani.

Khabib 26-0-s mérlege még az írénél is imponálóbb és az sem véletlen, hogy őt tartják a meccs esélyesének, noha McGregor-szintű ellenféllel nyilván még nem meccselt soha.

Az biztos, hogy az írnek a KO-ra kell törekednie, amihez meg is a van a mozgása és az ütőereje, azonban a dagesztánit még soha nem padlóztatták profi karrierje során.

Ha McGregor az első 1-2 menetben nem tudja dűlőre vinni a dolgot, akkor bajba kerülhet, ugyanis a földharc nem az erőssége, márpedig Nurmagomedov egykori birkózó lévén ebben szinte verhetetlen.

A hírek szerint McGregor egy olimpiai bajnok birkózó segítségével készült fel a meccsre, de 8 hét alatt nem lehet olyan szintre eljutni, ahová egy egész életen át tartó edzésmunka elvisz. Nem véletlen, hogy a sajtótájékoztatón azt hangoztatta, hogy az első menetben kiüti ellenfelét...

És ha már a sajtótájékoztató, a szakírók szerint McGregor feltűnően idegesnek tűnt, ami annak is lehet a jele, hogy bizonytalan a meccsel kapcsolatban.

Nagyon sok szakértő úgy véli, hogy a McGregor-team komoly hibát követett el azzal, hogy Khabibot választotta ellenfélnek visszatérés gyanánt, mert az orosz-dagesztáni stílusa egyáltalán nem fekszik a írnek.

Ráadásul ezt a meccset könnyűsúlyban rendezik (70.3 kg), ami Khabib felségterülete, McGregor pedig többet bunyózik pehelysúlyban (65.8kg).

Nurmagomedov jól bírja az ütéseket, kiváló rekorddal rendelkezik és a földön sokkal erősebb, mint McGregor. Ugyanakkor egy rendkívül taktikus és okos versenyző, így az írrel ellentétben ő nem fog a meccs elejétől mindent beleadni. Számára tökéletes taktika lehet fárasztani McGregort, hogy aztán a 2-3. menettől egyre többször kényszerítse rá akaratát és vigye le földharcolni.

Mivel a bukik 1.25-re adják, hogy nem megy végig az öt menet, ezért érdemes ezzel számolni. Viszont, hogy milyen forgatókönyv valósulhat meg, azt nagyon nehéz belőni. Bár McGregort még soha nem KO-zták, a három vereségét egyaránt feladással érte le.

Az előzményeket ismerve Khabibnak áll a zászló, de az 1.60-os szorzó ebben a sportban egy ilyen kiélezett meccsen nem EV-s. Így viszont kicsit muszáj kombinálni a tippet, így az 5 menetesnél rövidebb orosz győzelem dupla pénzért már jobban fest.

 

 • Khabib Nurmagodemov KO-val, TKO-val, leléptetéssel vagy feladással nyer@2.10    
bet365

 

 • 2018. szeptember 30., Vasárnap 17:15

  UFC | Conor McGregor - Khabib Nurmagomedov

  2018. október 7., Vasárnap 06:15
  • Ország:World
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:Over 2.5 rounds
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.20
  • Eddig éri meg:1.95
  • Tét:7
  • INDOKLÁS:

   Tét a bank 2.5%-a

   Jégkorong & MMA forrás:

   Egyszerű, Khabib rohadt jó földharcos, szívós Dagesztáni állat.
   Connor sokat kihagyott, de nagyon jó bunyós, álló harcban ő a jobb.

   Ez nem bohóc meccs lesz mint Floyd ellen, mondjuk ott óriásit nyertem 6.5 overen.

   A lényeg, hogy rengeteg múlik mindkét harcosnak a meccsen, Khabib nem híres a K.O-ról, Connor pedig még nem harcolt ennyire jó ellenfél ellen.

   Szóval, óvatos taktikus harcot várok, Nurma győzelem oddsa nem igazán value, de jöhet még tipp a meccsre

  • Eredmény:

   4 round

  • kimenetel
   Nyereség
  • 8.40
megosztom