Premier League

A Tottenham és az Arsenal meccseire fogadunk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

A Premier League nyolcadik fordulójában két nagyágyú, nevezetesen a Tottenham és az Arsenal mérkőzéseire fogadunk.

Tottenham-Cardiff
Tipp: Tottenham
Odds: 1.22 @ bet365

Felemás formában van a Tottenham, hiszen a BL-ben eddig kétszer is veszített, ugyanakkor a Premier League-ben a Watford és a Liverpool elleni zakót követően a Brightont és a Huddersfield csapatát is legyőzte, míg a Watfordot hosszabbítást követően búcsúztatta a Ligakupából.

A halványabb teljesítmény főként annak tudható be, hogy jó néhány meghatározó játékos bajlódik sérüléssel, hétvégén speciel Eriksen, Alli, Vertonghen, Aurier és Dembélé sem játszik. Azonban még így is van potenciál a Spursben, főleg egy Cardiff ellen hazai pályán.

Merthogy a walesi csapat roppant gyenge, nem igazán üti meg a PL színvonalát, s nem mellesleg pocsék formában van, hiszen hét meccs alatt két pontot gyűjtött, s mindössze 4-16-os gólarányt tud felmutatni.

Noha, ahogy említettük vannak gondjai a Tottenhamnek, ezt a meccset még ilyen körülmények közt is illene simán behúznia. Főleg úgy, hogy az élen álló City és Liverpool egymás ellen játszik, vagyis sikere esetén közelebb kerülhet a fővárosi csapat az élbolyhoz.

[2782032] 2018-10-06 16:00:00 Tottenham Hotspur - Cardiff Cityx;

Az Arsenal sikerét várjuk a londoni derbin. - Fotó: Twitter

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Fulham-Arsenal
Tipp: Arsenal
Odds:  1.65 @ bet365

Az utóbbi hetekben bombaformában van az Arsenal, hiszen a szezon eleji két vereséget követően zsinórban nyolc (!) tétmérkőzést nyert meg. Ráadásul hiába játszottak csütörtökön Azerbajdzsánban EL-meccset az Ágyúsok, a kulcsemberek nem játszottak, így valamennyien kipihenten várhatják a városi derbit.

Ami a hazaiakat illeti, a Fulham mindössze egyszer nyert az idei Premier League-ben, ráadásul már 16 gólt kapott, ami a legtöbbnek számít a ligában a Cardiffal és a Huddersfielddel egyetemben. Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a fekete-fehérek a komolyabb csapatok ellen rendre megadták magukat, akkor vasárnap sem lesz túl sok keresnivalójuk.

Mindkét oldalon lesz ugyan egy-két fontosabb kimaradó, ám ez nem befolyásolja azt, hogy az Arsenal minőségibb játékerőt képvisel, ráadásul sokkal jobb passzban is van perpillanat, így szerintünk a vendégek nyerik a londoni derbit.

[2782027] 2018-10-07 13:00:00 Fulham - Arsenalx;
hatharom.com
Tottenham-Cardiff Tottenham
Fulham-Arsenal Arsenal
2.01 @ bet365
Fogadási határidő: 16:00

Kattints a képre és már tippelhetsz is!

megosztom