Kézilabda BL

Többek közt a Fradi veretésével nyernénk - tippek a kézi BL-re

Kézilabdában jártas tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, egy hármas kombit hoztak össze a hétvégi kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzéseiből.

A CSM könnyedén átléphet a Fradin. - Fotó: Facebook

CSM Bukarest-FTC
Tipp: CSM Bukarest
Odds: 1.18 @ bet365

Noha mind a hat bajnokiját megnyerte a Ferencváros a magyar bajnokságban, gyakorlatilag esélye sincs pénteken Bukarestben. Merthogy Elek Gábor együttese gyengült a tavalyi évadhoz képest, ráadásul a romániai találkozót Nerea Pena sérülés miatt kihagyja. Arról nem is szólva, hogy ilyen kaliberű alakulattal még nem találkozott idén az FTC.

A CSM ugyanis bivalyerős, hiszen, igaz, hogy távozott Isabelle Gulldén, de sikerült jócskán megerősíteni a csapatot. A nyáron széteső Vardar Szkopjétől  a CSM ugyanis megszerezte Dragana Cvijicset, Jovanka Radicsevicset, Barbara Lazovicot és Andrea Lekicset is, így a Győr mellett a román csapat magasodik ki a női mezőnyből a lehetséges végső győzteseket illetően.

Mindezeken túl a CSM már játszott idén egy rangadót, hazai pályán fogadhatja a Fradit, ahol roppant masszív, vagyis úgy véljük, hogy a bukaresti csapat a budapesti fölé kerekedhet.

Ha még nincs    -számlád, most megéri regisztrálnod, hiszen 

15 000 forint üdvözlő bónuszt zsebelhetsz be!

Ha érdekelnek a részletek, itt megnézheted

Barcelona-Montpellier
Tipp: Barcelona
Odds: 1.18 @ bet365

A tavalyi BL-győztes Montpellier szenved az új idényben, hiszen a Francia Szuperkupa sikert követően valamennyi komoly téttel bíró rangadóját elbukta. A franciák kikaptak a Vardar Szkopjétól, a Meskov Breszttől, a Kielcétől és még a Nantestól is, már pedig ezen csapatoknál papíron magasabb játékerőt képvisel szombati ellenfele, a Barcelona.

A katalán sztárcsapat a Löwentől ugyan kikapott a BL-nyitányon, azt követően viszont két vállra fektette a Veszprémet, s idegenben a Kristianstad együttesét is. A Barcelona temérdek gólt termel idén, a BL-ben 34-et dobott Németországban, 31-et vágott a Telekomnak, míg múlt héten 44-ig (!) jutott Svédországban. A spanyol ligában volt 50 gólos (!) meccse is a csapatnak, átlagban pedig 41-et (!) dob ellenfeleinek hazája bajnokságában.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy a Montpellier jelenleg olyan helyzetben van, hogy nem tudja majd megfogni a hihetetlen gyors és pontos kézilabdát játszó Barcelonát, így pedig egyértelmű, hogy hazai sikerre fogadunk a felek szombati összecsapásán.

bet365

MOL-Pick Szeged - Celje
Tipp: Celje +8,5
Odds: 1.38 @ bet365

A BL-ben 3/3-as mutatóval álló magyar bajnok számára szombaton újabb "kötelező" győzelem következik, hiszen a szlovén első Celje lesz a Tisza-parti város vendége. Az oddsokból is látható, hogy komoly meglepetés lenne, ha nem Juan Carlos Pastor fiai hagynák el győztesen a parkettet.

Ugyanakkor szerintünk az eltolt hendikeppel lehet keresnivalónk. A Celje a párizsi -12 után edzőt váltott, akinek vezetésével múlt héten a Flensburgot sikerült legyőzni hazai pályán. Ez a siker alighanem komoly önbizalmat adott a fiatal szlovén csapatnak, amelynek az égvilágon semmi veszítenivalója nincs.

A Celje idegenben kisebb bravúrokra képes, viszont kitömni sem igazán szokták. Két évvel ezelőtt is megmérkőzött a Szegeddel, akkor hat illetve öt gólt volt a különbség a mieink javára.

Bodóék kemény menetelés közepette járnak, két hét leforgása alatt ez lesz az 5. meccsük, a héten pedig a harmadik. Jövő héten jön a Flensburg elleni rangadó is, szóval ha van mód rá, spórolni kell az erővel is.

Magabiztos hazai sikert várunk, de szerintünk a Celje belefér a plusz nyolc és feles hendibe.

hatharom.com
CSM Bukarest-FTC CSM Bukarest
Barcelona-Montpellier Barcelona
Szeged - Celje Celje +8,5
1.92 @    
Fogadási határidő: 17:30
 • Pro
  Tomihmv
  2018. október 4., Csütörtök 08:35
  • Ország:Nemzetközi
  • Fogadás típusa:Ázsiai hendikep
  • Tipp:CSM Bucuresti -4,5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.92
  • Eddig éri meg:1.7
  • Tét:8
  • INDOKLÁS:

   Alapvetően nincs egy súlycsoportban a két csapat, a CSM bika lett, hiszen igaz, hogy távozott Gulldén, de olyan játékosok érkeztek, mint Radicsevics, Lekics, Cvijics, Omoregie vagy Laziovics. A Fradinál ugye nincs Szucsánszki és Szekeres idén, míg Pena lesérült múlt héten, így hiába az idei jó teljesítmény, sansztalan a Fradi idegenben. Szerintem bőven lesz 5 közte, még az is benne van a pakliban, hogy két számjegyű differencia lesz, ha minden ül a románoknál.

   ---------------

   CSM is huge favourite here. Of course they lost Gulldén, but they transferred Radicevic, Lekic, Cvijic, Omoregie or Lazovic so imo they almost the best team in the world. FTC lost Szucsánzki and Szekeres for whole season, while Pena injured, so they are weak. Imo CSM can cover this line easily.

  • Eredmény:

   31-36

  • kimenetel
   Nyereség
  • 7.36