Bulvár

Forrósodik a talaj Ronaldo alatt - az EA Sports törölte a játékos képét a honlapjáról

megosztom

A szexuális zaklatással vádolt portugál sztár pengeélen táncol. Az internet népe már a Juventust is megtalálta.

Az utóbbi hetekben napvilágot látott hírek alapján korunk egyik legnagyobb szupersztárjának súlyos vádakkal kell szembenéznie. Egy 34 éves amerikai modell, Kathryn Mayorga azzal vádolja, hogy 2009-ben a Ronaldo megerőszakolta a Las Vegas-i Palms Casino Resort egyik szobájában. A játékos mindent tagad, pedig arra is fény derült, hogy a nőnek anno 100 millió forintos nagyságrendű összeget fizetett azért, hogy elhallgattassa a média elől.

Kiderül vajon az igazság? fotó: Hollonews
CR7 megítélése annak ellenére is mélyrepülésben van, hogy egyelőre nem bizonyosodott be a bűnössége. A portugál egyik szponzori partnere, a legendás FIFA-játéksorozatot is kiadó EA Sports-nak maga a vád is elég volt ahhoz, hogy eltávolítsa honlapjáról a botrányba keveredett sztárt. A cég szóvivője az AP-nek adott rövid nyilatkozatában a következőket mondta.

Láttuk a nyugtalanító híreket, hogy Ronaldót mivel vádolják. Különös figyelemmel követjük az ügyet, hiszen a címlap-sportolóinknak és nagyköveteinknek a viselkedése kiemelten fontos, hogy egyezzen az EA értékrendjével.

Volt, nincs Ronaldo. fotó: EA

A Juventus is komoly blamába keveredett, miután egy szerencsétlenül megfogalmazott tweetben próbálták bevédni a nyáron 100 millió euróért igazolt talizmánjukat. Fontos médiaszemélyiségek és az internet népe egyaránt felháborodott a Zebrák közleményén, ami nagyjából azt közvetítette, hogy "Az ügy már tíz éve történt és nem változtatja meg a játékosról alkotott képet, miszerint ő egy professzionális játékos és egy nagy bajnok."

A torinói klubóriás hat százalékot bukott a tőzsdei értékéből a kínos ügy miatt.

A vádak ellenére Allegri nevezte Ronaldót a szombati Udinese elleni bajnokira, amelyen a Juve természetesen toronymagas esélyesként lép pályára. Az Öreg Hölgy győzelmére a    1.36-os szorzót állapított meg. 

[2846921] 2018-10-06 18:00:00 Udinese - Juventusx;
megosztom