NFL

Nehéz lesz féken tartani a New England-i 26-ost - +EV-s játékos speckó tipp!

megosztom

A New England Patriots és az Indianapolis Colts ütközetével indul az NFL alapszakaszának ötödik játékhete.

Foxborough-ban a gyengébb rajt után most már helyre állhat a rend. Tom Bradyék ugyanis a múlt héten kifilézték a csoport rivális Miamit, most pedig 10 pontos favoritként várják az 1-3-mal álló Indianapolis elleni ütközetet. Jó - és nyerő - szokásunknál maradva, ismét a játékos speciális piacról szemezgetünk. 

Sony Michel főszereplője lehet a péntek hajnali derbinek. - Fotó: NFL

Nagyon úgy néz ki, hogy New Englandban jó döntést hoztak, amikor a draft első körében Sony Michel nevét vésték rá a cetlire. A 23 éves futó gyorsan felvette az NFL ritmusát és már a negyedik héten összehozta az első 100+ yardos meccsét.

Az már most látszik, hogy Michel fontos láncszeme lesz az idei Patriots offense-nek.

Az első héten sérülés miatt nem tudott játszani, a második héten a Jacksonville ellen 10 cipeléssel melegített, majd a Detroit ellen már 14 játékot hívtak rá, míg legutóbb a Miami ellen 25-ször iramodhatott meg, amiből 112 yardot kapart össze és egy 1 TD-vel is segítette csapatát. 

Michelnek jó meccse lehet a Colts ellen is, mert a vendégek futás elleni védekezése finoman szólva sem ligaelit - számokra lefordítva, meccsenként átlagban eddig 109.2 yardot engedtek, amivel a 17. helyen állnak. A Michel-over mellett szólhat az is, hogy a Colts passzsiettetése a vártnál sokkal jobban működik, így ha nyomás alá tudják helyezni Bradyt, akkor jó opció lehet, hogy még többször nyúlnak a hazaiak a futásokhoz. Illetve, ha futóra fogadunk, akkor számolhatunk a végén plusz yardokkal is, amennyiben vezet a csapata. Márpedig itt az lenne a papírforma, ha Pats-vezetéssel fordulnának az utolsó negyedre. 

Michel határának belövésekor nem agyaltak túl sokat, ugyanis 65.3 yardot átlagol és 69.5-nél húzták meg a line-t. De tisztán látszik, hogy meccsről meccsre egyre több szerephez jut és szakértők szerint már most a 12 legjobb RB közé sorolható. 

New England Patriots-Indianapolis Colts
hatharom.com
Játékos összesített futó yardjai - Sony Michel 69.5 felett
1.87 @    
Fogadási határidő: kedd, 02:15

A 26-os mellett a New England-i 11-esre is érdemes lesz figyelni. Julian Edelman eltiltása lejárt, innentől pedig retteghetnek a védelmek, hiszen a Brady-Gronk-Edelman trió a liga egyik leghatékonyabb támadógépezete. Ebből a hármasból most Gronk lehet hiányozni fog, Edelman viszont kapásból erős meccsel térhet vissza. A Colts esetében a pálya közepe borzasztóan sebezhető, ráadásul a secondaryjük tele van sérültekkel, így nagyon nehéz lesz levédekezniük a villámgyors elkapót. A Pats játéka egyébként is a gyors-rövid passzokra épül, ehhez pedig Edelmannál nincs tökéletesebb játszótárs Bradynek.

Ami a 11-es ellen szól, hogy rajta kívül James White futó felé is sok labda mehet, illetve, ha összedrótozzák Gronkot, akkor felé is. 

unibet
megosztom