Európa Liga

Ezek a spéci tippek megérik a kockázatot!

megosztom

Ki kaphat lapot? Vajon lesz kiállítás? Hány darab szögletet rúgnak? Speciális fogadási lehetőségek a Chelsea - Vidire.

Csütörtök este egy igazi sztárcsapat otthonában vendégszerepel a Vidi, a magyar bajnok a Stamford Bridge közönsége előtt mutathatja meg magát a nagyvilágnak. A Chelsea elleni ütközettel több külön anyagban is foglalkoztunk már, például tippmestereink is leadták tippjeiket a találkozóra.

Kattints a képre a játékért!

Most azonban olyan fogadásokat vettünk górcső alá, amelyek nem tartoznak a megszokott fogadási típusokhoz, a Bet365 és az Unibet széles kínálata viszont lehetőséget biztosít, hogy megpróbálkozzunk egy kis extremitással.

 

  • Büntetőlapok

A büntetőlapok piacán több tetszetős tippötletünk is van. A mérkőzésre megszabott +/-3.5 határ első ránézésre adná magát, azonban a Chelsea részéről nem vagyunk benne biztosak, hogy jönni fognak a lapok, ezt a piacot inkább élőzéssel lehet majd jól megfogni.

Ami viszont remek kis pre-match betnek tűnik, az "Videoton kap több lapot" verzió, a bet365 a Vidi -1 ázsiai hendikepet 1.80-as szorzóért méri.

A várakozások szerint a Chelsea játszik majd komoly fölényben, így a fehérváriak tulajdonképpen folyamatosan nyomás alatt lehetnek. Az amúgy is harcos és szervezett védekezésével az Európa Ligába jutó Viditől pedig nem áll távol a szabálytalankodás és a kártyák begyűjtése, így 2,5 lapos határt át is léphetik Juhászék.

  • Vidi lapok száma 2,5 felett@1.90    

Szintén a bet365-nél köthetünk fogadásokat arra is, hogy mely' játékosok sárgulnak be. Fiola 2.20-as szorzója nem meglepetés, a válogatott bekknek kemény 90 perce lesz, úgyhogy ez a szorzó simán reális erre az opcióra.

Ami viszont szerintünk komoly értéket tartogat, az Huszti Szabolcs lapja. A veteránnak számító középpályás a nemzetközi kupamenetelés során rendre megkapta a maga lapját. Huszti egy óriási küzdő, de sebessége már jócskán megkopott, így az elkésett szerelések és odalépések miatt rendre megtalálják a játékvezetők. A közel négyszeres szorzó mindenképpen megérhet egy kisebb összeget.

  • Huszti kap lapot@3.60    

Huszti statisztikái a BL-selejtezőben

Bár a mérkőzést dirigáló Miroslav Zelinka 2016 szeptembere óta nem osztott ki piros lapot nemzetközi tétmeccsen, azért a Vidi meccsein nem szokatlan, hogy esik egy-egy kiállítás. Erre az opcióra az Unibetnél 5.25-ös szorzót kínálnak, ezt tovább bontva pedig a Chelsea-piros 12.00, a Vidi-piros pedig 7.00-szeres oddsal bír.

 

  • Gólszerzős piacok

A gólszerzőket illetően az a helyzet, hogy ezúttal tényleg jobban járunk, ha megvárjuk a kezdőket. Sarri mester nyilván rotálni fog, de ezzel együtt is nagy a bizonytalanság, hogy pontosan kik juthatnak szóhoz. A gólszerzős fogadásokban bőven találhatunk majd értéket, de javasoljuk, hogy csak azután helyezzük el a tétjeinket, ha már ismeretében vagyunk a hivatalos kezdőcsapatoknak.

A Vidi gólja már önmagában is sokat fizet, így a magyar gólszerzőkkel természetesen hatalmasat lehet kaszálni. A legkisebb oddsa Marko Scepovicsnak van, a szerb támadó gólja is hétszeres szorzót fizet. Kovács István találata 13-szoros, a selejtezőben remeklő Loic Nego eredményessége pedig 17-szeres pénzzel kecsegtet.

 

  • Szögletek

A szögletes piacokon nézelődve is megakadt a szemünk egy opción. A bukik a meccsre egy 10-es összesített határt szabtak meg, míg a szöglethendikepet 5,5-en húzták meg. Nagy kérdés, hogy a Vidi mennyire tud majd a támadásokra koncentrálni, mert ezt a határt a Chelsea egymaga nem biztos, hogy megugorja.

Ahogy fentebb is taglaltuk, leginkább arra lehet számítani, hogy a Chelsea  - játsszon bármilyen felállásban - nyomás alá fogja helyezni a Vidit, főleg a mérkőzés elején. Ebből kiindulva a team totalson és az első szöglet időpontján is érdemes lehet elgondolkozni.

 

  • Chelsea szögletek száma 7.5 felett@1.80    
     
  • Lesz szöglet 9:00 előtt@1.83    
bet365
[2877418] 2018-10-04 21:00:00 Chelsea - Videoton FCx;
megosztom