Darts

Elszúrt odds Van Gerwen meccsén - napi tippek a World Grand Prix-ra

  • Cesc18
megosztom

Az egyik netes fogadóiroda irreálisan magas szorzót kínál a világelső holland szettveszteség nélküli győzelmére.

Csütörtökön a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Dublinban. Ha egyik meccsen sem borul a papírforma, akkor a felső ágon összejön Michael van Gerwen és Gary Anderson álomelődöntője, míg az alsó ágon Mensur Suljovic és Peter Wright szállna harcba a szombati döntőért. 

World Grand Prix, 5. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Mensur Suljovic-Gerwyn Price 1.36 3.20
21:00 Peter Wright-James Wilson 1.28 3.75
22:00 Daryl Gurney-Gary Anderson 3.20 1.36
23:00 Michael van Gerwen-Dave Chisnall 1.14 5.50

A kétszeres elődöntős Suljovicra vár talán a legkönnyebb feladat, bár még véletlenül sem szeretnénk leírni Gerwyn Price-t. De a walesi volt a legkevésbé meggyőző a versenyben lévő játékosok közül, míg az osztrák szerda este csodás darts-cal gázolt át Ian White-on. Látszik Suljovicon, hogy duzzad az önbizalomól, éles a formája és nagyon érzi ezt a dupla beszállós játékot. 

Az egymás elleni eredményük ugyan 8-3-as Price-fölényt mutat, ám a két legfontosabb meccsüket, a tavalyi Eb-nyolcaddöntőt és az idei Premier League összecsapásukat egyaránt Mensur nyerte. 

Számunkra nem kérdés, hogy az osztrák dartsos a favorit és azon se lepődnénk meg, ha Wade és White után Price-t is kisöpörné. Suljovic 3-0-s győzelme 4.20-szoros pénzzel kecsegtet, míg a -1,5-ös hendivel 1.89-es oddson fogadható az   -nél. 

Suljovichoz hasonlóan Wright is ellentmondást nem tűrően vette az eddigi két akadályt. A skót nagyon elemében van, a PDC Hungarian Fan Club statisztikája alapján a 93.83-as tornaátlagával a legjobb a mezőnyben. De kiemelendő az 55%-os beszálló mutatója és a 105.23-as első 9 nyíl átlaga is. Nem meglepő, hogy ilyen teljesítmény mellett csupán két leget veszített. Ha ezt a játékát nyújtja James Wilson ellen, akkor az angolnak is vért kell majd izzadnia, hogy egyáltalán szettet nyerjen. Wilson egyébként pozitív meglepetése a tornának, bár tudjuk róla, hogy remek képességű játékos, de az utóbbi időben egyáltalán nem villogott. Most viszont két skalpot is szerzett és a fellegekben jár, ezért is nehéz megmondani, hogy mire lehet jó a skót ellen. 
 

MÉG TÖBB DARTS-TIPPÉRT LÁTOGASS EL A PARTNEROLDALUNKRA, A LOGIBET.COM-RA!


A nap rangadója egyértelműen a címvédő Gurney és a kétszeres világbajnok Anderson meccse lesz. A skót nem szaggatta szét eddig magát, de az az igazság, hogy nem is volt rákényszerülve, hogy a legjobbját hozza. Annyit adott ki magából, ami a magabiztos győzelmekhez kellett, az igazán éles formára innentől lesz szüksége. Gurney ugyanis már más kaliber, mint a korábbi ellenfelei voltak. Bár döcög az északír gépezete, de ahogyan ő is elmondta, címvédőként plusz nyomással a vállain állt tábla elé. De sikerült megoldania a kötelező feladatokat, Anderson ellen pedig jöhet a bónusz. 

Gurneynek jó emlékei vannak a skótról, ugyanis tavaly nyár óta hatszor találkoztak kamerák előtt és csak egyszer kapott ki tőle. Legyőzte például két hete a Bajnokok Ligája csoportkörében is.

Persze ez most egy teljesen más meccs lesz, de az biztos, hogy az északír nem ijed meg Andersontól és a stílusa is fekszik neki. Ettől függetlenül a skót számít a favoritnak, akin idén nagyszínpadon pokolian nehéz fogást találni. 
 

  • Szettek száma - 4.5 felett @ 3.00 bet365

Októberi Promóeső!
Figyeljétek szombaton a hatharom.com-ot, ugyanis az 'októberi promóeső' részeként 100 eurós nyereményalappal bíró tippjátékkal készülünk a döntőre!


Wilson mellett pozitív meglepetés Chisnall teljesítménye is, aki megrázta magát erre a tornára. Barney után most a másik holland klasszissal, Van Gerwennel kell farkasszemet néznie, ami már egy teljesen más szint lesz. 

A világelső holland egyelőre erős közepes játékot tett a színpadra, viszont Chizzy ellen megdolgoztathatja a "szpíker" hangszálait. Kifejezetten szeret az angol ellen játszani, immáron 21 meccse veretlen Chisnall ellen, legutóbb a BL csoportkörében 10-2-vel ért véget a meccsük. 

Chisnall a legtöbb esetben szorossá sem tudja tenni az összecsapásukat, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha Van Gerwen 3-0-lal menne tovább. Ha ebben a tippben gondolkozunk, akkor érdemes ezt az Unibeten megfogadnunk, ahol 2.50-es oddsot kínálnak. Ez elhibázott szorzónak tűnik, hiszen egyrészről a -2.5-ös hendire csak 2.25-öt adnak, másrészről a bet365 2.10-zel dobta piacra ezt az opciót.

unibet

Kattints ide, tippelj a WGP-re és nyerj VIP jegyet az Eb-re.

megosztom