Európa Liga

A Salzburg május óta nem kapott ki, vajon mire tippelünk?

  • gb1
megosztom

Az osztrák bajnok hihetetlen formában van és minden fronton zúzza le a soros ellenfeleit - a Celtic lehet a következő.

fotó: RB Salzburg Twitter

A Red Bull Salzburg csapata ugyan az utolsó pillanatban elesett a Bajnokok Ligája indulástól a Crvena zvezda ellen, Marco Rose fiai aligha törtek meg és tankként menetelnek előre.

1x2    
Bull Salzburg Döntetlen Celtic
1.53 4.40 7.00

A BL-playoffból is veretlenül estek ki és mindent figyelembe véve májusig kell visszamennünk az időben, hogy legutóbbi vereségükre leljünk. Rose a sajtónak az alábbiakat mondta a párharccal kapcsolatban. "A Celtic az utóbbi időben nem a szokásos hosszú indításos játékát játssza, mindenesetre rendkívül fizikális meccsre van kilátás.

Nyilvánvalóan nyomást szeretnénk rájuk helyezni, miután megnyertük első meccsünket és folytatni a jó szériánkat, amíg csak lehet.

A Celtic ismerős ellenfél lehet az osztrákok számára, hiszen a 2014/15-ös Európa Liga kiírásban hasonló módon a csoportkörben néztek farkasszemet. Akkor hazai pályán 'csak' 2-2-re mentek a skótok ellen, aztán a legendás Celtic Parkban szenzációs 3-1-es diadalt arattak, többek közt az azóta Liverpoolba igazolta Keita góljának köszönhetően.

Kattints, játssz és nyerj három hónapos Logibet-előfizetést!

A 48-szoros skót bajnokot azonban sosem szabad leírni, hiszen a nemzetközi kiírásokban már többször sikerült meglepetést okozniuk. Brandan Rogers fiainak idén kissé döcögősebbre sikerült a szezonstart és jelenleg csak az ötödikek a bajnokságban. A BL-selejtezőkből a Vidi számára is jól ismert AEK ejtette ki őket, a sorozat kistestvérének csoportkörét azonban győzelemmel kezdték a Rosenborg ellen. Az igazsághoz tartozik, hogy bár a meccs döntő részében dominálni tudtak, a három pontot érő találatra a 87. percig kellett várniuk.

Az európai kupákban idegenben szerepelni sosem egyszerű, főleg, hogy egy Salzburg kvalitású csapat az ellenfél. A sógorok hihetetlenül magabiztosak saját közönségük előtt, a sorozatban az

utóbbi kilenc otthoni meccsükből hetet megnyertek, de egyszer sem kaptak ki és ezalatt 18 találattal szomorították a vendég együtteseket.

Figyelemre méltó az is, hogy a Red Bull Arenában az utóbbi öt EL-párharcukból négyszer született legalább három találat, tehát aki nem elégszik meg a sima hazaival, jó ötlet lehet azt a 2.5 gól fölötti opcióval kombinálni (2.30).

 

  • Salzburg nyer @1.53    

 

[2877292] 2018-10-04 18:55:00 Salzburg - Celticx;
megosztom