Tippjáték

Mire megy a Vidi a Chelsea ellen? Tippeld meg és vedd ki a részed a 100 euróból!

megosztom

Európa egyik legjobb klubjával néznek farkasszemet Marko Nikolicsék - rajtatok a sor, hogy megjósoljátok az eredményt!

A csütörtök este legnagyobb összecsapása, legalábbis a magyar szurkolók számára, egyértelműen a Chelsea-Vidi Európa Liga találkozó lesz. A címvédő bajnok fehérvári alakulat 1985 óta nem meccselt angol ellenfél ellen, akkor a Manchester United csapatát 1-1-es összesítés után büntetőpárbajon verték ki az UEFA-kupa negyeddöntőjéből.

Szép idők voltak, de most újra adott a lehetőség, hogy letegyük a névjegyünket az európai kupaporondon. Persze, aki irreális álmokat kerget, könnyen pofonba szaladhat, de valószínűleg sokan a tisztes helytállással párosuló kisebb zakót is aláírnák.

Örömmel jelentjük, hogy az 'októberi promóeső' részeként a londoni összecsapásra is Tippjátékkal készültünk számotokra, mégpedig az     jóvoltából, pénzdíjakkal megtűzdelve. Hasonlót legutóbb Dárdaiék Bayern elleni rangadóján láthattatok az oldalon, na, de nem is szaporítjuk tovább a szót, lássuk a lényeget.

Tippeld meg az alábbi kép alatt található legördülő mező és a Tippelek! gomb segítségével, hogy mi lesz a pontos végeredménye a Chelsea-Vidi párharcnak, és nyerj akár 100 eurót!

 

20181003120040

A kvalifikációhoz nem kell mást tenned, mint helyesen tippelni és teljesíteni az alábbi feltételeket!
 

2018 október 04. 23:59-ig

 • ha még nincs számlád, regisztrálj az      -re a hatharom.com linkjén!
   
 • Fizess be    -számládra!
   
 • Küldd el nekünk    -azonosítódat az alábbi formon!
   
 • Miután befizettél, jelezd azt felénk az alábbi 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet bepipálásával!
   
 • az Unibetre korábban regisztrált felhasználóink is kvalifikálhatnak a nyereményre, amennyiben már elküldték az azonosítójukat és be is fizettek számlájukra
141
A játék menete és részvételi feltételei
Tippeld meg, mi lesz a pontos végeredmény a 2018. október 4.-i Chelsea-Vidi találkozón! Tippedet a mérkőzés kezdőrúgásáig (21:00) adhatod meg. A mérkőzés hivatalos jegyzőkönyvének adatait vesszük figyelembe a nyertes tipp megállapításához.*
 
Az a felhasználó nyer, aki a kvalifikációs feltételek maradéktalan teljesítése mellett eltalálja a pontos végeredményt. Amennyiben  'más eredménnyel' zárul a mérkőzés, az erre az opcióra tippelők közül kerülnek ki a nyertesek.
 
Amennyiben többen is eltalálják a mérkőzés pontos végeredményét és mind kvalifikáltak a nyereményre, akkor a 100 euró arányosan szétosztásra kerül.
 
Ahhoz, hogy jogosult lehess a nyereményre, rendelkezned kell    -számlával, amelyre 2018. október. 04. 23:59-ig legalább egyszer befizettél. A további részleteket ide kattintva olvashatod!
 
Egy felhasználó csak egy tippet adhat le.

Ha nincs még    -regisztrációd, kattints ide, és markold fel a 20 000 forint kezdőbónuszt!

Ne habozz, még nem késő beszállnod a versenybe! Kattints és játssz!

Ne felejts, nagyban dübörög a BL-Tippliga 'crazy' kiadása is, amelyen pár őrült tippel bezsebelhetsz akár 70 eurót is! 

Volt olyan olvasónk, aki a keddi játéknapon 29-szeres oddsot húzott be - ez jól mutatja, hogy egyáltalán nem késő még becsatlakozni.

A részletekért kattints a képre, vagy erre a linkre.

megosztom