Darts

Lewisnál kiakadhat a 180-számláló - napi tippek a World Grand Prix-ra

megosztom

Erősen kezdett a kétszeres világbajnok angol, ha folytatja sziporkázó játékát, akkor könnyű pénz ütheti a markunkat.

Négy hely kiadó még a 2018-as World Grand Prix negyeddöntőjében, ez a négy hely pedig szerda este el is kel. 

World Grand Prix, 4. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Mensur Suljovic-Ian White 1.44 2.75
21:00 Steve Beaton-Gerwyn Price 2.62 1.50
22:00 Peter Wright-Jermaine Wattimena 1.22 4.33
23:00 James Wilson-Adrian Lewis 2.75 1.44

A favoritok között számon tartott Mensur Suljovic és Ian White összecsapása nyitja a negyedik játéknap programját. Mindketten szettveszteség nélkül nyerték az első meccsüket, azonban azt nem lehet mondani, hogy kiemelkedően jól játszottak volna. Ennél sokkal jobb teljesítményre is képesek és ezt egymás ellen ki is hozhatják magukból. Egyet kell, hogy értsünk a fogadóirodákkal, miszerint Suljovic a favorit. 

A sógorok klasszisának a dupla beszálló miatt ez az egyik legerősebb tornája és White ellen is kiváló mérleggel áll. Eddig ugyanis az összes, kamerák előtt vívott meccsüket behúzta, beleértve a tavalyi itteni randevújukat. 

Az egyoldalú meccsek viszont nem jellemzőek a nagyszínpados összecsapásaikra, ennek megfelelően a 3.5 szett felett csak 1.40 körüli oddson fogadható.

Amiben fantáziát látunk, hogy White dobja a több 180-at. Ebben ő sokkal jobb, ráadásul az első kanyarban nagy is volt a különbség köztük, hiszen amíg az angol hat maximumot is összehozott, addig Suljovicnak egy sem sikerült. 
 

  • Legtöbb 180-as dobás - White @ 1.72 Unibet 


Papíron az első forduló legnagyobb meglepetését okozta Steve Beaton, valójában azonban erősen benne volt a pakliban, hogy megismétli a tavalyi bravúrját és újra legyőzi a formán kívüli Rob Crosst. Ezek után kissé meglepő, hogy ekkora underdognak hozták ki az ellen a Gerwyn Price ellen, aki a leggyengébb százalékban dobta a beszállókat (35), a leggyengébb százalékban dobta a kiszállókat (27.27) és a leggyengébb átlagot (79.15) hozta a továbbjutók közül. Beaton ellen ennél valószínűleg több kell majd a walesitől, és valamiért azt súgja a megérzésünk, hogy ezen a meccsen döntő szettben dől el a győztes kiléte. 
 

TOVÁBBI DARTS-TIPPEKÉRT LÁTOGASS EL A PARTNEROLDALUNKRA, A LOGIBET.COM-RA!


Kifejezetten érdekesnek ígérkezik Peter Wright fellépése, aki kitűnően kezdte a tornát, ám Jermanie Wattimena személyében egy borzasztó veszélyes ellenféllel találkozik. A gyorskezű holland 78%-ban dobta a beszállót Mervyn King ellen, ennél jobbat pedig senkitől nem láthattunk az első körben. Ha ezt sikerülne megismételnie, akkor aligha lenne egyszerű dolga Wrightnak, ám ismerve Wattimena hullámzó játékát, inkább arra mutatkozik nagyobb esély, hogy ezúttal nem lesz ennyire hatékony a beszállóknál. A skót viszont egyre meggyőzőbb és kezd minden puzzle a helyére kerülni a játékában, ilyenkor pedig nagyon nehéz fogást találni rajta. Itt még a Wright 3-0-t sem zárnánk ki, amire 2.60+ oddson fogadhatunk, míg a -1.5-ös szett hendire 1.55 körüli oddsot kapunk.

bet365

Cross mellett Michael Smith személyében egy másik kiemelt is búcsúzott az alsó ágon, bár a fiatal angol kiesése végképp nem számított meglepetésnek, hiszen a kétszeres világbajnok Adrian Lewisszal találkozott. Egy piszok jó meccset játszottak, ami döntő szettben lett az idősebb angolé. 

A végén kissé ideges voltam, így örülök, hogy végül nekem sikerült behúzni. Számítottam rá, hogy kemény lesz, mert Michael évek óta nagyon jó, így ez mindenféleképpen önbizalom növelő győzelem volt a számomra.

- mondta Lewis, akinek eltökélt szándéka, hogy visszajusson a világranglistán a legjobb négy közé. Amennyiben így játszik, mint Smith ellen, akkor erre minden esélye meg is lesz. 

A második kanyarban a Simon Whitlockot búcsúztató James Wilson lesz az ellenfele, akit idén egyszer már legyőzött kamerák előtt a nyári World Matchplayen. Többek között ezért is számít Lewis a favoritnak, de 1.45 körüli oddson nem látunk értéket a nyeretésében. Sokkal inkább tűnik jó befektetésnek, hogy legalább négy 180-at dob, ugyanis Smith ellen a rekordot jelentő 13-ból hetet vállalt. 

 

  • Játékos 180-as dobásinak száma - Lewis 3.5 felett @ 1.72 bet365


Kattints ide, tippelj a WGP-re és nyerj VIP jegyet az Eb-re.

megosztom